PDA

View Full Version : TE DUA E DASHUR SA EDHE ZEMRA PO ME DRIDHET PER TY


010203
21-07-04, 14:22
Te dua e dashur te dua aq shume sa edhe zemra me dridhet per ty te dua
shume sepse ti me je jeta ime ti me je forca qe me jepe shpresat per te jetuar ne kete jete ti me bene te jetoj i qete ashtu i qete sikur nje lume i cili ndegjohet ne mese te nates i pa penguar dhe qe rrjedhe aq qete sa edhe shpirtin te kenaq te dua aq shume sa edhe pa ty nuk do te jetoj.