PDA

View Full Version : tung


Leo_uk
21-09-04, 04:05
qe kure se ike
ne ate gyrbet te zi
une i mjeri kame mbete ne vetmi
po te prese qe te vishe me padurim
te lutem kthehu ta shpetosh shpirtin tim.

******************************
edhe pse une e ti nuke patem fate ne ket jete
shume i lutem zotit qe te na bashkoje ne tjetren jete
qe te shohe dhe njeher te them te dashuroje
te te marre ne kraheror e kurre mose te leshoje.

********************************

Leo_uk
21-09-04, 04:09
Njeher linde
Njeher jeton
Njeher vdes
Njeher dashuron