PDA

View Full Version : Per Bondin


DannyAus
29-09-04, 08:37
PERSHNDEJTE BOND,, ME KISHE PREFERU A?? MIRE SHUM PREFERIM ME VEND,,, POR DESHA TE THEM SE DIKUJNA I DHEMB REALITETI DHE MUNDOHET TA ZBUKUROJ ME RRENA DHE ME SHKRIME SERBE,, SPEKULIME SI TUAJAT DILAVER ASKUSH NUK I MERR SI REALITET POS TEJE QE GENJEN VETEN...
JU PERSHENDES

DannyAus
29-09-04, 08:39
JOM JASHT KESAJ TEMES,, VETEM DESHTA TE THEM BOND DHE MODERATOR TJERE,, PO TE ISHIT MODERATOR TE NDERSHEM KETE FORUM DO TA MBYLLNIT SHUM MA HERET,,,, SEPSE FJALET E DILAVERIT SHKURT JAN SHKRIME DHE TREGIME GENJESHTRA SERBE.... POR JU SI DUKET I MBESHTETNI KETO TREGIME,,,
JU PERSHENDES

Guri i madh
09-10-05, 02:30
JOM JASHT KESAJ TEMES,, VETEM DESHTA TE THEM BOND DHE MODERATOR TJERE,, PO TE ISHIT MODERATOR TE NDERSHEM KETE FORUM DO TA MBYLLNIT SHUM MA HERET,,,, SEPSE FJALET E DILAVERIT SHKURT JAN SHKRIME DHE TREGIME GENJESHTRA SERBE.... POR JU SI DUKET I MBESHTETNI KETO TREGIME,,,
JU PERSHENDES

shkrimet e dilaverit jan nji nga shkrimet ma reale dhe ma te mirat dhe ma kombtare e di se ki qef qe ky forum te mbyllet por kurr nuk dotja
arrijsh qellimit .
shiqo forumin kosova de qfar ofendimesh te shara te nanes e qka jo

Arb
09-10-05, 07:47
JOM JASHT KESAJ TEMES,, VETEM DESHTA TE THEM BOND DHE MODERATOR TJERE,, PO TE ISHIT MODERATOR TE NDERSHEM KETE FORUM DO TA MBYLLNIT SHUM MA HERET,,,, SEPSE FJALET E DILAVERIT SHKURT JAN SHKRIME DHE TREGIME GENJESHTRA SERBE.... POR JU SI DUKET I MBESHTETNI KETO TREGIME,,,
JU PERSHENDES

E paske ba vere edhe ne mes te Tetorit. A po te punon telefoni o Homer Simpson?