PDA

View Full Version : Pse dashurojme?


Honesty^uk.
09-10-04, 18:26
Te nderuar diskutues ,ketu mund te thoni arsyet qe ju mendoni perse ne dashurojme. :wink: :wink: :wink:

Se pari une po jap disa mendimet e mija:

Qe te mos gabojme
Qe te krijojme
Qe te trashegojm
Qe te perfitojme
Qe te gezojme
Qe te flirtojme
Qe te terbojme
Qe te kafshojme :wink:
Qe te mos harrojme
..................

turisti
09-10-04, 23:15
Honesty i nderuar,te pershendes dhe ne fillim po pranoj se pyetja eshte e veshtire sepse e perfshim moshen e gjere,personalitetet e ndryshem,mendimet e ndryeshme ndaj dashurise,kuptimin dhe perjetimin ne menyrat e ndryeshme....

Dashuria eshte urrejtja pozitive.Kur jeni te dashurum,mendoni se DASHURIA eshte e ndertuar dhe egziston vetem e vetem per juve,duke mos egzistuar askush tjeter ne bote. Romansen e dashurise duhet mbikqyr me kujdese,sepse pa sinqeritetin dhe nderrimin e ndjenjave te perbashketa,AJO HUMB FORCEN E VET DHE KUPTIMIN.
Mjerim eshte se sa shoqeria materialistike e ka shkaterruar ndjenjat e njerzve. Dashuria e vertete eshte sot e rrallė,por edhe nese e takoni,kurre mos i lejoni te largohet.Nese ndodh ajo,ju e keni privue vetveten nga LUMTURIA. Njerzit qe jan te dashuruar,jan ne trans. Dashuria eshte epidemia si KUGA.
Ne te gjithe jetojme,dhe kemi shpirt per te jetuar,por per dashuri nevojitet te ringjallėt shpirti i shpirtit dhe ai te mirret me dashuri.Dashuria eshte salloni per masazhen e shpirtit.Kote mundoheni qe eksperiencen e dashurise ta pershkruani,- ajo duhet m'u perjetue.Sot aq pak ka dashuri mes njerzve dhe kush mundet me dashurue- duhet vetem ate me ba. Dashurie i permban dhe arsyet e lartpermendura te Honestyt.Energjionin per dashuri duheni me thithe prej: ZEMRES,TRUPIT dhe TRURIT.
Dashuria eshte e dhuruar nga ZOTI dhe si e tille eshte e caktuera si fitues.Mos i lejoni zemres te vrapoje para trurit,ashtu prishet radhitja e ndjenjave dhe dashuria e merr kahjen tjeter.Per dashuri nevojitet imagjinata.

" Rasti ua jep shancen-shendrojeni ne inteligjencen= ndertoni dashurine ".

SUKSES NE DASHURI,JU DESHIRON - TURISTI. :wink:

Honesty^uk.
11-10-04, 21:00
Honesty i nderuar,te pershendes dhe ne fillim po pranoj se pyetja eshte e veshtire sepse e perfshim moshen e gjere,personalitetet e ndryshem,mendimet e ndryeshme ndaj dashurise,kuptimin dhe perjetimin ne menyrat e ndryeshme....

Dashuria eshte urrejtja pozitive.Kur jeni te dashurum,mendoni se DASHURIA eshte e ndertuar dhe egziston vetem e vetem per juve,duke mos egzistuar askush tjeter ne bote. Romansen e dashurise duhet mbikqyr me kujdese,sepse pa sinqeritetin dhe nderrimin e ndjenjave te perbashketa,AJO HUMB FORCEN E VET DHE KUPTIMIN.
Mjerim eshte se sa shoqeria materialistike e ka shkaterruar ndjenjat e njerzve. Dashuria e vertete eshte sot e rrallė,por edhe nese e takoni,kurre mos i lejoni te largohet.Nese ndodh ajo,ju e keni privue vetveten nga LUMTURIA. Njerzit qe jan te dashuruar,jan ne trans. Dashuria eshte epidemia si KUGA.
Ne te gjithe jetojme,dhe kemi shpirt per te jetuar,por per dashuri nevojitet te ringjallėt shpirti i shpirtit dhe ai te mirret me dashuri.Dashuria eshte salloni per masazhen e shpirtit.Kote mundoheni qe eksperiencen e dashurise ta pershkruani,- ajo duhet m'u perjetue.Sot aq pak ka dashuri mes njerzve dhe kush mundet me dashurue- duhet vetem ate me ba. Dashurie i permban dhe arsyet e lartpermendura te Honestyt.Energjionin per dashuri duheni me thithe prej: ZEMRES,TRUPIT dhe TRURIT.
Dashuria eshte e dhuruar nga ZOTI dhe si e tille eshte e caktuera si fitues.Mos i lejoni zemres te vrapoje para trurit,ashtu prishet radhitja e ndjenjave dhe dashuria e merr kahjen tjeter.Per dashuri nevojitet imagjinata.

" Rasti ua jep shancen-shendrojeni ne inteligjencen= ndertoni dashurine ".

SUKSES NE DASHURI,JU DESHIRON - TURISTI. :wink:


Turisti i nderuar me te vertet forumi duhet te krenohet per njerez si ti

Pranoni pershendetjet e mia te sinqerta

turisti
11-10-04, 21:30
Falnderit nga zemra Honesty i nderuar.

Me nderime,- TURISTI. :wink:

livoreka bicio
31-10-04, 01:02
DASHUROJM SEPSE,, LIDHEZA E JETES LIDHET ME DASHURI.. :wink:

Toni_4Ever
27-03-05, 15:59
ahhahahahaha pytja esht shum e komplikum pse? pse? nuk di pse ndoshta SEPSE

Barbaroza
27-03-05, 17:10
ahhahahahaha pytja esht shum e komplikum pse? pse? nuk di pse ndoshta SEPSE

Tomori
28-03-05, 10:19
-Dashurojme sepse jemi Idiota!!! :wink:

Honesty^uk.
28-03-05, 13:45
-Dashurojme sepse jemi Idiota!!! :wink:


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow: :lol:

dr1ta
29-03-05, 00:28
Dashurojm per te fituar energji, te zhvilloemi(femij) , jeta ka shije :roll:

Giovanni
29-03-05, 14:47
Dashurojm qe te mos mbesim te pa dashuruar.

Barbaroza
29-03-05, 14:56
Honesty i nderuar,te pershendes dhe ne fillim po pranoj se pyetja eshte e veshtire sepse e perfshim moshen e gjere,personalitetet e ndryshem,mendimet e ndryeshme ndaj dashurise,kuptimin dhe perjetimin ne menyrat e ndryeshme....

Dashuria eshte urrejtja pozitive.Kur jeni te dashurum,mendoni se DASHURIA eshte e ndertuar dhe egziston vetem e vetem per juve,duke mos egzistuar askush tjeter ne bote. Romansen e dashurise duhet mbikqyr me kujdese,sepse pa sinqeritetin dhe nderrimin e ndjenjave te perbashketa,AJO HUMB FORCEN E VET DHE KUPTIMIN.
Mjerim eshte se sa shoqeria materialistike e ka shkaterruar ndjenjat e njerzve. Dashuria e vertete eshte sot e rrallė,por edhe nese e takoni,kurre mos i lejoni te largohet.Nese ndodh ajo,ju e keni privue vetveten nga LUMTURIA. Njerzit qe jan te dashuruar,jan ne trans. Dashuria eshte epidemia si KUGA.
Ne te gjithe jetojme,dhe kemi shpirt per te jetuar,por per dashuri nevojitet te ringjallėt shpirti i shpirtit dhe ai te mirret me dashuri.Dashuria eshte salloni per masazhen e shpirtit.Kote mundoheni qe eksperiencen e dashurise ta pershkruani,- ajo duhet m'u perjetue.Sot aq pak ka dashuri mes njerzve dhe kush mundet me dashurue- duhet vetem ate me ba. Dashurie i permban dhe arsyet e lartpermendura te Honestyt.Energjionin per dashuri duheni me thithe prej: ZEMRES,TRUPIT dhe TRURIT.
Dashuria eshte e dhuruar nga ZOTI dhe si e tille eshte e caktuera si fitues.Mos i lejoni zemres te vrapoje para trurit,ashtu prishet radhitja e ndjenjave dhe dashuria e merr kahjen tjeter.Per dashuri nevojitet imagjinata.

" Rasti ua jep shancen-shendrojeni ne inteligjencen= ndertoni dashurine ".

SUKSES NE DASHURI,JU DESHIRON - TURISTI. :wink:

Turisti,te pershendes per shkrimin tend te qelluar,por te pakte jane ata qe njemend i kuptojne mesazhet e tua te qelluara, apo edhe po t'i kuptojne,nuk i realizojne ashtu siq duhet,jo qe e shoh te obliguar qe dikush te veproje sipas fjaleve te dikujt,por se paku te mundohet te mesoje diqka nga to!
Mbetesh i rrespektuar!

turisti
29-03-05, 15:08
Honesty i nderuar,te pershendes dhe ne fillim po pranoj se pyetja eshte e veshtire sepse e perfshim moshen e gjere,personalitetet e ndryshem,mendimet e ndryeshme ndaj dashurise,kuptimin dhe perjetimin ne menyrat e ndryeshme....

Dashuria eshte urrejtja pozitive.Kur jeni te dashurum,mendoni se DASHURIA eshte e ndertuar dhe egziston vetem e vetem per juve,duke mos egzistuar askush tjeter ne bote. Romansen e dashurise duhet mbikqyr me kujdese,sepse pa sinqeritetin dhe nderrimin e ndjenjave te perbashketa,AJO HUMB FORCEN E VET DHE KUPTIMIN.
Mjerim eshte se sa shoqeria materialistike e ka shkaterruar ndjenjat e njerzve. Dashuria e vertete eshte sot e rrallė,por edhe nese e takoni,kurre mos i lejoni te largohet.Nese ndodh ajo,ju e keni privue vetveten nga LUMTURIA. Njerzit qe jan te dashuruar,jan ne trans. Dashuria eshte epidemia si KUGA.
Ne te gjithe jetojme,dhe kemi shpirt per te jetuar,por per dashuri nevojitet te ringjallėt shpirti i shpirtit dhe ai te mirret me dashuri.Dashuria eshte salloni per masazhen e shpirtit.Kote mundoheni qe eksperiencen e dashurise ta pershkruani,- ajo duhet m'u perjetue.Sot aq pak ka dashuri mes njerzve dhe kush mundet me dashurue- duhet vetem ate me ba. Dashurie i permban dhe arsyet e lartpermendura te Honestyt.Energjionin per dashuri duheni me thithe prej: ZEMRES,TRUPIT dhe TRURIT.
Dashuria eshte e dhuruar nga ZOTI dhe si e tille eshte e caktuera si fitues.Mos i lejoni zemres te vrapoje para trurit,ashtu prishet radhitja e ndjenjave dhe dashuria e merr kahjen tjeter.Per dashuri nevojitet imagjinata.

" Rasti ua jep shancen-shendrojeni ne inteligjencen= ndertoni dashurine ".

SUKSES NE DASHURI,JU DESHIRON - TURISTI. :wink:

Turisti,te pershendes per shkrimin tend te qelluar,por te pakte jane ata qe njemend i kuptojne mesazhet e tua te qelluara, apo edhe po t'i kuptojne,nuk i realizojne ashtu siq duhet,jo qe e shoh te obliguar qe dikush te veproje sipas fjaleve te dikujt,por se paku te mundohet te mesoje diqka nga to!
Mbetesh i rrespektuar!

Faleminderit,Barbaroza e nderuar. :wink:

Psikologu
29-03-05, 15:17
Honesty i nderuar,te pershendes dhe ne fillim po pranoj se pyetja eshte e veshtire sepse e perfshim moshen e gjere,personalitetet e ndryshem,mendimet e ndryeshme ndaj dashurise,kuptimin dhe perjetimin ne menyrat e ndryeshme....

Dashuria eshte urrejtja pozitive.Kur jeni te dashurum,mendoni se DASHURIA eshte e ndertuar dhe egziston vetem e vetem per juve,duke mos egzistuar askush tjeter ne bote. Romansen e dashurise duhet mbikqyr me kujdese,sepse pa sinqeritetin dhe nderrimin e ndjenjave te perbashketa,AJO HUMB FORCEN E VET DHE KUPTIMIN.
Mjerim eshte se sa shoqeria materialistike e ka shkaterruar ndjenjat e njerzve. Dashuria e vertete eshte sot e rrallė,por edhe nese e takoni,kurre mos i lejoni te largohet.Nese ndodh ajo,ju e keni privue vetveten nga LUMTURIA. Njerzit qe jan te dashuruar,jan ne trans. Dashuria eshte epidemia si KUGA.
Ne te gjithe jetojme,dhe kemi shpirt per te jetuar,por per dashuri nevojitet te ringjallėt shpirti i shpirtit dhe ai te mirret me dashuri.Dashuria eshte salloni per masazhen e shpirtit.Kote mundoheni qe eksperiencen e dashurise ta pershkruani,- ajo duhet m'u perjetue.Sot aq pak ka dashuri mes njerzve dhe kush mundet me dashurue- duhet vetem ate me ba. Dashurie i permban dhe arsyet e lartpermendura te Honestyt.Energjionin per dashuri duheni me thithe prej: ZEMRES,TRUPIT dhe TRURIT.
Dashuria eshte e dhuruar nga ZOTI dhe si e tille eshte e caktuera si fitues.Mos i lejoni zemres te vrapoje para trurit,ashtu prishet radhitja e ndjenjave dhe dashuria e merr kahjen tjeter.Per dashuri nevojitet imagjinata.

" Rasti ua jep shancen-shendrojeni ne inteligjencen= ndertoni dashurine ".

SUKSES NE DASHURI,JU DESHIRON - TURISTI. :wink:

Pershendes plotesisht shkrimin tendė i nderuar -turisti.
Komplimente dhe suksese ne te ardhmen.

Me nderime per ju:
Psikologu

turisti
29-03-05, 15:43
Honesty i nderuar,te pershendes dhe ne fillim po pranoj se pyetja eshte e veshtire sepse e perfshim moshen e gjere,personalitetet e ndryshem,mendimet e ndryeshme ndaj dashurise,kuptimin dhe perjetimin ne menyrat e ndryeshme....

Dashuria eshte urrejtja pozitive.Kur jeni te dashurum,mendoni se DASHURIA eshte e ndertuar dhe egziston vetem e vetem per juve,duke mos egzistuar askush tjeter ne bote. Romansen e dashurise duhet mbikqyr me kujdese,sepse pa sinqeritetin dhe nderrimin e ndjenjave te perbashketa,AJO HUMB FORCEN E VET DHE KUPTIMIN.
Mjerim eshte se sa shoqeria materialistike e ka shkaterruar ndjenjat e njerzve. Dashuria e vertete eshte sot e rrallė,por edhe nese e takoni,kurre mos i lejoni te largohet.Nese ndodh ajo,ju e keni privue vetveten nga LUMTURIA. Njerzit qe jan te dashuruar,jan ne trans. Dashuria eshte epidemia si KUGA.
Ne te gjithe jetojme,dhe kemi shpirt per te jetuar,por per dashuri nevojitet te ringjallėt shpirti i shpirtit dhe ai te mirret me dashuri.Dashuria eshte salloni per masazhen e shpirtit.Kote mundoheni qe eksperiencen e dashurise ta pershkruani,- ajo duhet m'u perjetue.Sot aq pak ka dashuri mes njerzve dhe kush mundet me dashurue- duhet vetem ate me ba. Dashurie i permban dhe arsyet e lartpermendura te Honestyt.Energjionin per dashuri duheni me thithe prej: ZEMRES,TRUPIT dhe TRURIT.
Dashuria eshte e dhuruar nga ZOTI dhe si e tille eshte e caktuera si fitues.Mos i lejoni zemres te vrapoje para trurit,ashtu prishet radhitja e ndjenjave dhe dashuria e merr kahjen tjeter.Per dashuri nevojitet imagjinata.

" Rasti ua jep shancen-shendrojeni ne inteligjencen= ndertoni dashurine ".

SUKSES NE DASHURI,JU DESHIRON - TURISTI. :wink:

Pershendes plotesisht shkrimin tendė i nderuar -turisti.
Komplimente dhe suksese ne te ardhmen.

Me nderime per ju:
Psikologu

Faleminderit shume,i nderuari "Psikologu".

Tash,kur e lexoj prap edhe mua me duket interesant.

Me respekt si gjithmone,
TURISTI.

laliloli
29-03-05, 18:36
Njeriu dashurohet edhe ateher kur nuk ka deshire te dashurohet ,nuk dashurohet ateher kur ka deshire te dashurohet (dashuria lind vetvetiu)

Barbaroza
29-03-05, 18:38
Njeriu dashurohet edhe ateher kur nuk ka deshire te dashurohet ,nuk dashurohet ateher kur ka deshire te dashurohet (dashuria lind vetvetiu)

E sakte!

laliloli
29-03-05, 18:42
Njeriu dashurohet edhe ateher kur nuk ka deshire te dashurohet ,nuk dashurohet ateher kur ka deshire te dashurohet (dashuria lind vetvetiu)

E sakte!
Flm barbaroza te deshiroj gjithe te mirat

Barbaroza
29-03-05, 19:44
Njeriu dashurohet edhe ateher kur nuk ka deshire te dashurohet ,nuk dashurohet ateher kur ka deshire te dashurohet (dashuria lind vetvetiu)

E sakte!
Flm barbaroza te deshiroj gjithe te mirat

Flm,gjithashtu!

Toni_4Ever
30-03-05, 01:32
Honesty i nderuar,te pershendes dhe ne fillim po pranoj se pyetja eshte e veshtire sepse e perfshim moshen e gjere,personalitetet e ndryshem,mendimet e ndryeshme ndaj dashurise,kuptimin dhe perjetimin ne menyrat e ndryeshme....

Dashuria eshte urrejtja pozitive.Kur jeni te dashurum,mendoni se DASHURIA eshte e ndertuar dhe egziston vetem e vetem per juve,duke mos egzistuar askush tjeter ne bote. Romansen e dashurise duhet mbikqyr me kujdese,sepse pa sinqeritetin dhe nderrimin e ndjenjave te perbashketa,AJO HUMB FORCEN E VET DHE KUPTIMIN.
Mjerim eshte se sa shoqeria materialistike e ka shkaterruar ndjenjat e njerzve. Dashuria e vertete eshte sot e rrallė,por edhe nese e takoni,kurre mos i lejoni te largohet.Nese ndodh ajo,ju e keni privue vetveten nga LUMTURIA. Njerzit qe jan te dashuruar,jan ne trans. Dashuria eshte epidemia si KUGA.
Ne te gjithe jetojme,dhe kemi shpirt per te jetuar,por per dashuri nevojitet te ringjallėt shpirti i shpirtit dhe ai te mirret me dashuri.Dashuria eshte salloni per masazhen e shpirtit.Kote mundoheni qe eksperiencen e dashurise ta pershkruani,- ajo duhet m'u perjetue.Sot aq pak ka dashuri mes njerzve dhe kush mundet me dashurue- duhet vetem ate me ba. Dashurie i permban dhe arsyet e lartpermendura te Honestyt.Energjionin per dashuri duheni me thithe prej: ZEMRES,TRUPIT dhe TRURIT.
Dashuria eshte e dhuruar nga ZOTI dhe si e tille eshte e caktuera si fitues.Mos i lejoni zemres te vrapoje para trurit,ashtu prishet radhitja e ndjenjave dhe dashuria e merr kahjen tjeter.Per dashuri nevojitet imagjinata.

" Rasti ua jep shancen-shendrojeni ne inteligjencen= ndertoni dashurine ".

SUKSES NE DASHURI,JU DESHIRON - TURISTI. :wink:

RESPEKT valla me te vertet forumi ka nevoj si njerz si ju vetem vazhdo keshtu TURIST.
Dashuria eshte urrejtja pozitive.Kur jeni te dashurum,mendoni se DASHURIA eshte e ndertuar dhe egziston vetem e vetem per juve,duke mos egzistuar askush tjeter ne bote.

kjo esht e sakt

S81
30-03-05, 05:28
dashurojm per to ikur te keqijave dhe semundjeve.

turisti
30-03-05, 13:46
Honesty i nderuar,te pershendes dhe ne fillim po pranoj se pyetja eshte e veshtire sepse e perfshim moshen e gjere,personalitetet e ndryshem,mendimet e ndryeshme ndaj dashurise,kuptimin dhe perjetimin ne menyrat e ndryeshme....

Dashuria eshte urrejtja pozitive.Kur jeni te dashurum,mendoni se DASHURIA eshte e ndertuar dhe egziston vetem e vetem per juve,duke mos egzistuar askush tjeter ne bote. Romansen e dashurise duhet mbikqyr me kujdese,sepse pa sinqeritetin dhe nderrimin e ndjenjave te perbashketa,AJO HUMB FORCEN E VET DHE KUPTIMIN.
Mjerim eshte se sa shoqeria materialistike e ka shkaterruar ndjenjat e njerzve. Dashuria e vertete eshte sot e rrallė,por edhe nese e takoni,kurre mos i lejoni te largohet.Nese ndodh ajo,ju e keni privue vetveten nga LUMTURIA. Njerzit qe jan te dashuruar,jan ne trans. Dashuria eshte epidemia si KUGA.
Ne te gjithe jetojme,dhe kemi shpirt per te jetuar,por per dashuri nevojitet te ringjallėt shpirti i shpirtit dhe ai te mirret me dashuri.Dashuria eshte salloni per masazhen e shpirtit.Kote mundoheni qe eksperiencen e dashurise ta pershkruani,- ajo duhet m'u perjetue.Sot aq pak ka dashuri mes njerzve dhe kush mundet me dashurue- duhet vetem ate me ba. Dashurie i permban dhe arsyet e lartpermendura te Honestyt.Energjionin per dashuri duheni me thithe prej: ZEMRES,TRUPIT dhe TRURIT.
Dashuria eshte e dhuruar nga ZOTI dhe si e tille eshte e caktuera si fitues.Mos i lejoni zemres te vrapoje para trurit,ashtu prishet radhitja e ndjenjave dhe dashuria e merr kahjen tjeter.Per dashuri nevojitet imagjinata.

" Rasti ua jep shancen-shendrojeni ne inteligjencen= ndertoni dashurine ".

SUKSES NE DASHURI,JU DESHIRON - TURISTI. :wink:

RESPEKT valla me te vertet forumi ka nevoj si njerz si ju vetem vazhdo keshtu TURIST.
Dashuria eshte urrejtja pozitive.Kur jeni te dashurum,mendoni se DASHURIA eshte e ndertuar dhe egziston vetem e vetem per juve,duke mos egzistuar askush tjeter ne bote.

kjo esht e sakt

Faleminderit i nderuari dhe te pershendes shume .

Me respekt,
TURISTI.

buri
30-03-05, 14:38
pse dashurojme eshte pytje e pa pergjigjshme sepse nuk e din askush perse dhe kur duhet te dashurojm por kjo vjen nga vet shpirti i njeriut por shum njerz rrehen ne kto menyra por kjo eshte jeta DASHURIA

lazdrani
02-04-05, 14:12
Ah Dashuria po e bukura qenka :wink: Si mjalta :PDashurohem pasi ne Shqiptaret kemi gjakun e embel :wink: :lol: :lol: :lol:

Fleta
15-04-05, 10:47
Pse dashurojme???

Dashurojme pse na e kerkon shpirti,trupi.

Pa dashuri nuk ka jete..........

Nese je i dashuruar,ateher ke dhuraten me te madhe dhe me te bukur ne bote .

turisti
15-04-05, 11:18
Dashuria dhe Intelegjenca jane -sėmundjet- te cilat,pėr fat tė keq,NUK JANĖ TRASHIGUESE. :wink:

laliloli
16-04-05, 19:49
Dashuria dhe Intelegjenca jane -sėmundjet- te cilat,pėr fat tė keq,NUK JANĖ TRASHIGUESE. :wink:

dashuria po "semundje " per intelegjencėn se di ...............

aferdita
18-04-05, 12:37
Dashurojm qe te jemi se paku te lumtur, edhe pse nganjehere te ben te vuash

Kurvani
03-06-05, 13:08
Dashurojm qe te jemi se paku te lumtur, edhe pse nganjehere te ben te vuash

Mos vuaj te Lutem.

Dashuroj se kem nevoje per ta ushyar Zemren me Lumturi.

Domira
12-06-05, 10:04
per te JETU...

Honesty^uk.
05-11-05, 18:15
Per te bere dyfishimin e te mirave dhe te hidhurave

Sy_kaltra
05-11-05, 22:36
Sepse Emocionet e dashurise jane ethe te shpirtit..

laliloli
05-11-05, 22:49
dashurojme qe me mire te jetojme

vendasi
05-11-05, 23:00
Sikur ta kisha ditur pse jam dashuru s'isha dashuru kurre hehe :roll:

Murgesha
05-11-05, 23:33
Dashurojmė pėr tė qenė tė dashuruar. :wink:

Arb
05-11-05, 23:36
Dashurojmė pėr tė qenė tė dashuruar. :wink:

Ashtu... jepim e marrim a? A bon vec me marr?

Murgesha
05-11-05, 23:38
Dashurojmė pėr tė qenė tė dashuruar. :wink:

Ashtu... jepim e marrim a? A bon vec me marr?

Dashuria nuk ėshtė pėr egoista. :wink:

turisti
05-11-05, 23:58
Dashuria dhe Intelegjenca jane -sėmundjet- te cilat,pėr fat tė keq,NUK JANĖ TRASHIGUESE. :wink:

dashuria po "semundje " per intelegjencėn se di ...............

Inteligjenca- shoqja e dashurise dhe e momenteve te veshtira.....

Sy_kaltra
06-11-05, 12:54
Dashurojm sepse :-Dashuria eshte det gjithkush mund te zhytet por ai(ajo) qe nuk di not mund edhe te mbytet...

vendasi
08-11-05, 04:20
Dashurohemi per tu sheruar nga semundja :vetmia

doGzona
10-11-05, 19:48
Pse dashurojme?
Jane shume arsye qe na lidhin ne kete pyetje se perse dashurojme.
Duke u filluar nga simpatia e jone dhe nga logjika e jone , dashurojme ne menyre qe te kemi nje shoke te jetes , qe te kemi perkrahjen dhe jetes te i japim sa me shume rendesi dhe vlere.
Te dashurojme eshte eshte dicka qe ka vlere te madhe , qe ka edhe qetesi shpirterore dhe luan rol ne shendetin tone psiqik por ketu kerkohet edhe nje kujdes i madhe , nje perputhje parimore ne mes te qiftit dhe nje respekt principiel ne mesin e tyre,sepse dashuria nuk eshte loje e cila nga dita ne dite mund te thirret dashuri .
Mundem te theme se dashuria nuk eshte vetem ndjenje por eshte me shume se ndjenja te cilat i ceka me larte.
Nganjehere mendohet se njeriu nuk mundet ti kufizoj ndjenjat por nese ndjenjat na udheheqin me shume se mendja e jone atehere ne jete mundemi te pesojme me shume sesa te fitojme. Por kur per personin kemi fituar bindje te mire , te mirsjelljes , besnikeris, sinqeritetit ,mbeshtetjes , perkrahjes, fjales se lire, atehere jemi te gateshem te dashurojme.
Mendoj se duhet ndare fjalen dashuri nga vepra dashuri , se keto te dyja nuk perputhen njera me tjetren dhe nuk jane afatgjata ne relacionin e qifteve.

Sy_kaltra
21-11-05, 20:55
Nga Deshira per te dashuruar..

turisti
24-11-05, 09:42
Dashuria dhe Intelegjenca jane -sėmundjet- te cilat,pėr fat tė keq,NUK JANĖ TRASHIGUESE. :wink:

dashuria po "semundje " per intelegjencėn se di ...............

Po,ashtu eshte por nuk jane trashiguese..... :wink:

Murgesha
24-11-05, 17:38
Valla sonte veq pėr qef kisha dashuruar, e jo pėr asgjė tjetėr. :wink:

turisti
24-11-05, 19:18
Valla sonte veq pėr qef kisha dashuruar, e jo pėr asgjė tjetėr. :wink:

Po e ndjej gezimin.....

Sy_kaltra
24-11-05, 20:14
Valla sonte veq pėr qef kisha dashuruar, e jo pėr asgjė tjetėr. :wink: qa pota kom lakmi :? :oops: :lol:

Murgesha
24-11-05, 21:45
More nuk thash kam me dashuruar, por e shpreha nė mėnyrė dėshirore KISHA, edhe ju mos ja leni seri qy. :lol: :lol:

Domira
24-11-05, 22:03
Valla sonte veq pėr qef kisha dashuruar, e jo pėr asgjė tjetėr. :wink:

mmmm :wink: :lol:

vjeshta
24-11-05, 22:07
Valla sonte veq pėr qef kisha dashuruar, e jo pėr asgjė tjetėr. :wink:

mmmm :wink: :lol:
A po i merr lakmi veq per deshir a :roll: :lol:

Gentiana
24-11-05, 22:23
:oops: :oops: :oops: Phaaa qfar qenka duke u shkruar ketu.

Murgesha
24-11-05, 22:43
A po i merr lakmi veq per deshir a :roll: :lol:

Qashtu bre loqkė tregoju. :lol: :lol:

vjeshta
24-11-05, 22:47
A po i merr lakmi veq per deshir a :roll: :lol:

Qashtu bre loqkė tregoju. :lol: :lol:
Loqke ma mire mos me fol hiq ,se po tu gjujshin keto si perbindsha,ishalla e kapercen kete krize :lol:

Murgesha
24-11-05, 22:54
Loqke ma mire mos me fol hiq ,se po tu gjujshin keto si perbindsha,ishalla e kapercen kete krize :lol:

Amin e bashkė me duagjinė ishalla. :lol: :wink:

vjeshta
24-11-05, 22:56
Loqke ma mire mos me fol hiq ,se po tu gjujshin keto si perbindsha,ishalla e kapercen kete krize :lol:

Amin e bashkė me duagjinė ishalla. :lol: :wink:
Amin nese me behet deshire :lol: :wink:

turisti
24-11-05, 23:25
Dashurojme sepse ajo eshte forma me e mire e relaksimit. :wink:

vjeshta
24-11-05, 23:33
Dashurojm pse nuk kem qka me ba tjeter :lol:

Gentiana
24-11-05, 23:40
Dashurojm pse nuk kem qka me ba tjeter :lol:

Po moj, krejt thjesht, te mos dashurojm. :lol: :wink:

vjeshta
24-11-05, 23:43
Dashurojm pse nuk kem qka me ba tjeter :lol:

Po moj, krejt thjesht, te mos dashurojm. :lol: :wink:
:lol: :lol: :lol: krejt thjesht dhe sinqert :lol: :lol: :lol: :wink:

turisti
25-11-05, 00:16
Dashurojm pse nuk kem qka me ba tjeter :lol:

Po moj, krejt thjesht, te mos dashurojm. :lol: :wink:
:lol: :lol: :lol: krejt thjesht dhe sinqert :lol: :lol: :lol: :wink:

:roll:

vjeshta
25-11-05, 00:33
Dashurojm pse nuk kem qka me ba tjeter :lol:

Po moj, krejt thjesht, te mos dashurojm. :lol: :wink:
:lol: :lol: :lol: krejt thjesht dhe sinqert :lol: :lol: :lol: :wink:

:roll:
Qka po lyp more ti te dashuria :P

turisti
25-11-05, 12:01
Dashurojm pse nuk kem qka me ba tjeter :lol:

Po moj, krejt thjesht, te mos dashurojm. :lol: :wink:
:lol: :lol: :lol: krejt thjesht dhe sinqert :lol: :lol: :lol: :wink:

:roll:
Qka po lyp more ti te dashuria :P

thjeshtesien & sinqeritetin tim..... :wink:

Sy_kaltra
25-11-05, 12:47
nga deshira per te dashuruar .

vjeshta
25-11-05, 13:20
Qka po lyp more ti te dashuria :P

thjeshtesien & sinqeritetin tim..... :wink:

Me fal qe ta vjedha thjeshtesin dhe sinqeritetin,veq nuk ta keqperdori :wink:

turisti
25-11-05, 14:25
Qka po lyp more ti te dashuria :P

thjeshtesien & sinqeritetin tim..... :wink:

Me fal qe ta vjedha thjeshtesin dhe sinqeritetin,veq nuk ta keqperdori :wink:

Nuk ka problem,edhe ashtu jane vetem per dashuri......

vjeshta
25-11-05, 14:28
Dashuris mos i ve ................mbas :lol:

turisti
25-11-05, 14:42
Dashuris mos i ve ................mbas :lol:

Dashuria jane thenjet e mia......

vjeshta
25-11-05, 14:45
Dashuris mos i ve ................mbas :lol:

Dashuria jane thenjet e mia......

Edhe te shkruarat......... :roll:

turisti
25-11-05, 15:34
Normal Vjeshte,une kam dashuri per te gjithe edhe per rrethine gjithashtu,sepse cka veproj eshte me dashuri....

vjeshta
26-11-05, 22:22
Normal Vjeshte,une kam dashuri per te gjithe edhe per rrethine gjithashtu,sepse cka veproj eshte me dashuri....
Shume mire turist ,kurr ma thjesht dhe ma sinqert nuk ke shkru :P

Sy_kaltra
27-11-05, 10:49
ahhahahah vjeshta :lol: shtrig je :P :P

turisti
27-11-05, 12:32
PSE? Pergjegjja eshte ne pleqeri.

lazdrani
27-11-05, 14:07
Dhurate e Natyres.... :wink:

Sy_kaltra
30-11-05, 14:33
Pėr Tė Vuajtur http://www.freewebdesign.be/smileys/images/other/banghead.gifhttp://www.freewebdesign.be/smileys/images/other/banghead.gifhttp://www.freewebdesign.be/smileys/images/other/banghead.gifhttp://www.freewebdesign.be/smileys/images/other/banghead.gifhttp://www.freewebdesign.be/smileys/images/other/banghead.gifhttp://www.freewebdesign.be/smileys/images/other/banghead.gifhttp://www.freewebdesign.be/smileys/images/other/banghead.gif

vendasi
01-12-05, 01:41
Pėr Tė Vuajtur http://www.freewebdesign.be/smileys/images/other/banghead.gifhttp://www.freewebdesign.be/smileys/images/other/banghead.gifhttp://www.freewebdesign.be/smileys/images/other/banghead.gifhttp://www.freewebdesign.be/smileys/images/other/banghead.gifhttp://www.freewebdesign.be/smileys/images/other/banghead.gifhttp://www.freewebdesign.be/smileys/images/other/banghead.gifhttp://www.freewebdesign.be/smileys/images/other/banghead.gif :? :?

aferdita
01-12-05, 19:12
Dashurojm qe te vuajm

MemphiSx
01-12-05, 20:37
Dashurojm qe te vuajm


Jo cdoher n'dashuri ka vuajtje :) Pėr me fitu nje Dashuri t'sinqert ja vlen edhe t'vuajm ;)

laliloli
01-12-05, 20:40
Dashuria vie pa na pyetur

aferdita
01-12-05, 20:47
Jo cdoher n'dashuri ka vuajtje :) Pėr me fitu nje Dashuri t'sinqert ja vlen edhe t'vuajm ;)


po si ta fitojm se?ketu qendron problemi se sot eshte veshtire te gjesh dashuri te sinqert

MemphiSx
01-12-05, 20:54
Jo cdoher n'dashuri ka vuajtje :) Pėr me fitu nje Dashuri t'sinqert ja vlen edhe t'vuajm ;)


po si ta fitojm se?ketu qendron problemi se sot eshte veshtire te gjesh dashuri te sinqert

Me respekt dhe sinqeritet te dyanshem :) Mendoj qe fitohet gjithqka,edhe pse sot sinqeritetit i ka mbet shum pak vler,e di qe ende ka njerz te sinqert dhe qe dijn ta vlersojn DASHURIN ;)

aferdita
01-12-05, 20:58
Me respekt dhe sinqeritet te dyanshem :) Mendoj qe fitohet gjithqka,edhe pse sot sinqeritetit i ka mbet shum pak vler,e di qe ende ka njerz te sinqert dhe qe dijn ta vlersojn DASHURIN ;)


ka,ka por shume rralle

Sy_kaltra
02-12-05, 10:23
Pėr Tė Vuajtur http://www.freewebdesign.be/smileys/images/other/banghead.gifhttp://www.freewebdesign.be/smileys/images/other/banghead.gifhttp://www.freewebdesign.be/smileys/images/other/banghead.gifhttp://www.freewebdesign.be/smileys/images/other/banghead.gifhttp://www.freewebdesign.be/smileys/images/other/banghead.gifhttp://www.freewebdesign.be/smileys/images/other/banghead.gifhttp://www.freewebdesign.be/smileys/images/other/banghead.gif :? :?

:cry:

turisti
02-12-05, 12:58
Dashurojme per te luftuar kunder monotonise..... :P

Lona
02-12-05, 14:56
Duke menduar se dot gjejme Qetesin e vertet shpirterore Dashurojme , por shpesh ndodhe e kunderta ,,,,,,,

vjeshta
02-12-05, 21:12
Dashurojme per te luftuar kunder monotonise..... :P :roll: :roll: :roll:

Barb|Ka
02-12-05, 21:49
se ligji ka thon qashtu!! :lol:

turisti
02-12-05, 22:19
Dashurojme per te luftuar kunder monotonise..... :P :roll: :roll: :roll:

Pse me monotoni kunder dashurise????? :roll:

vjeshta
02-12-05, 22:21
Dashurojme per te luftuar kunder monotonise..... :P :roll: :roll: :roll:

Pse me monotoni kunder dashurise????? :roll:
Aha ,monotonojm per me dashuru :roll: :roll:

turisti
02-12-05, 22:32
Dashurojme per te luftuar kunder monotonise..... :P :roll: :roll: :roll:

Pse me monotoni kunder dashurise????? :roll:
Aha ,monotonojm per me dashuru :roll: :roll:

Jo,po dashurojme me e thye monotonine dhe ta shijojme tingellimen e monotonise ne vetmi te dashurise......

vjeshta
02-12-05, 22:44
Dashurojm me e helmu zemren

turisti
02-12-05, 22:48
Dashurojme per ta ushqyer zemren.... :P

laliloli
02-12-05, 22:53
Dashurojme sepse ate nuk mund ta ndalojme

vjeshta
02-12-05, 23:50
Pse dashurojm njeriun e gabuar :?

turisti
02-12-05, 23:52
Ne dashuri gabohet.....

Kalt
02-12-05, 23:53
Pse dashurojm njeriun e gabuar :?

Me i nxjerr vetes probleme ne jete e mos me na lene zoti kurre rehat.

vjeshta
03-12-05, 00:02
Dmth. dashuria mund te jete gabim dhe problem :?

turisti
03-12-05, 00:17
Dmth. dashuria mund te jete gabim dhe problem :?

Jeta permban edhe dashuri,edhe gabime...... :wink:

vendasi
03-12-05, 00:23
Pse Dashurojme :?: :?:
Sepse zemra ashtu na dirigjone :)

Sy_kaltra
18-12-05, 21:03
Sepse duam qe te Dashurojm.

ninnela
18-12-05, 22:19
Dashurojme sepse ajo eshte pune ndjenjash :lol: :wink:

Sy_kaltra
23-12-05, 13:58
Pėr tė Vuajtur :evil:

Gentiana
23-12-05, 14:26
E pse de, pse? :?

Reana
23-12-05, 17:34
PSE???? :P

pse eshte interesant 8)

loni19
23-12-05, 18:06
secili e kupton dhe e merr dashurine ashtu si don.
Po dashuria eshte dicka e gjere, sepse ka lloj-lloj dashurie, dhe kur t'i dallojme ata mund te flasim...
mire ketu flitet ne pergjithesi per dashurine mes nje djali e nje vajze....
ka shume komente...
po dua ta shoh Reana cka mendon mbi dashurine...

Sy_kaltra
26-12-05, 18:04
Ne shum raste Dashurojmė per ta lendu shpirtin :x

luan_i
26-12-05, 18:16
Ne shum raste Dashurojmė per ta lendu shpirtin :x


Jo moj jo. Shpirti dhe jo vetem shpirti, madhėrohet, pasurohet, fisnikėrohet..., dhe.....


Ah, po po, pėr pak harrova, edhe lėndohet mė pas. :D

AKILLES
30-12-05, 00:49
Njėriu e don shumė vetėvetėn dhe ka shumė kėrkesa nė jetė! Dhe nesė ka njė pėrson nė kėtė jetė qė i plotėsonė ose i kuptonė ato kėrkesa...Atėherė do tė dashurojmė atė pėrson! Peace

FrEsKiA
02-01-06, 14:42
Pse dashurojme?
Dashuroj qe te lirohem prej nje pjese tjeter te dhembjes qe s“e shterr puna krijuese dhe qe te frymezohem per pune.

vendasi
02-01-06, 16:28
Pse Dashurojme?
Pyetje me vende........
Me duket se ne kurre nuk e pyesim vetin para se te dashurohemi se perse dojme qe te dashurohemi........ajo vjene dhe hyne ne zemrat tona,kur se ne s'jemi ne gjendeje qe ta ndalojme edhe sikur te kishim dashur qe ta nadlojme......Ne e pyesim vetin pse u dashurova pasi qe ta humbim at dashuri........ :!: :!: :!:

Sy_kaltra
02-01-06, 16:40
Mirpo Kur aja te humbet ,,,,skemi pse pyesim pasjta Pse..........Dashuri e humbur mbetet ..

Murgesha
02-01-06, 16:48
Kur s`kam ēka baj tjetėr dashuroj. :wink:

vendasi
02-01-06, 17:50
Natyrishte se mbetet e humbure ne e pyesim veten gjithmone PSE kur te humbim diq qofte ajo edhe dashuria.....

Honesty^uk.
06-05-08, 21:59
..........sepse dashuria te ben te ndihesh gjithmone i fresket,
te sjell gezim,
por fatkeqesisht te shton edhe vuajtjet

vjeshta
08-05-08, 15:50
Sepse ėshtė gratis !:cool:

Jana
08-05-08, 18:44
Sepse kur dashuron ndihesh mir...................

emine
09-05-08, 06:09
a edhe po vetni aaaaaaaaa.....

DEA
09-05-08, 06:49
Sepse nuk mvaret nga ajo se a dojme apo nuk dojme,ndodhe.....

Paradox_13
09-05-08, 06:51
Kajhere edhe per inati..................

DEA
09-05-08, 06:52
Kajhere edhe per inati..................

Prej inatit me hy mrena , ke mbet n`dritare:biggrin:

Paradox_13
09-05-08, 06:55
Prej inatit me hy mrena , ke mbet n`dritare:biggrin:

Per inat te vjeshtes po e du pranveren,per ate edhe nuk ike nga dritarja...ahahahahah

lonaaa
09-05-08, 09:30
Kur s`kam ēka baj tjetėr dashuroj. :wink:

Hahahahahahahahahahahahaha!

Po do ma mirė se me ba diqka se me ndejt badihava.


PS. Murgesha je Nr One!

LABI
09-05-08, 09:39
Ndjenja e dashurise dhe te dashuruarit lind si domosodshmeri, nevoj jetike e te ekzistuarit (si bashkekzistnece) bashkjetuarit, shoqeruarit , shkembyerit me llojin tone (njerezore) .

thellenza
12-05-08, 18:59
qe te zbulojme ate anen hyjnore qe e kemi dikund ne vetvete,
qe te kuptojme cka do te thote dhembje,
qe te kuptojme cka do te thote lumturi,
qe te kuptojme cka do te thote vetmi,
qe te kuptojme se po jetojme,
qe te kuptojme se ia vlen te jetosh!

emine
12-05-08, 19:53
per mu lendu................

Rozafa
25-01-09, 21:25
..sepse dashuria eshte ushqim i shpirtit !!!

AlbaSoft
25-01-09, 21:43
Sepse jem te gjall..

Rozafa
25-01-09, 21:45
..sepse jetoj !!!!

emine
25-01-09, 22:17
se kom qejf qy:P

Virti
25-01-09, 22:31
... per te mos urrejtur! :cool:

lovely
25-01-09, 23:25
... per te mos urrejtur! :cool:


:smile:

thellenza
25-01-09, 23:30
..se dashuria me e shpejt se ne, po na nxen.

Domira
26-01-09, 01:04
Dashurojme sepse dikush na ben te lumtur dhe na e bejm dike te lumtur.

~AnnA~
26-01-09, 10:46
Pse dashurojme??
Thjeshte,se s'mund te permbahemi...

AlbaSoft
26-01-09, 13:16
Kem te Instalum ate sistem ne vete dhe mu ky sistem e mban ket bot kshtu si esht pra Dashuria ....

LABI
26-01-09, 14:23
per ēefff !
:rolleyes:

PeJ0N
28-01-09, 09:27
Me kalu kohen bre :P ndryshe spo ec koha :D

Giovanni
28-01-09, 10:13
Po te mos ekzistonte edhe kjo ndjenje e bukur e madheshtore ne kete bote imagjinojeni boten si do te ishte ...tmerr...
Une mendoj ,se kjo ndjenje na mban gjalle ,na ndihmon te kalojme edhe periudhat me te veshtira te jetes..
Ne dashurojme ,se vetem ne dashuri mund t'i menjanojme armiqesite qe ekzistojne mes njerezve..dashuria pra te mban gjalle edhe ne momentet me te veshtira njeriu dashuron edhe ne lufte ,varferi,tragjedi po edhe ata qe kane ndonje semundje te pasherueshme dashuria i mban ne jete apo jo?!!

Jemi lindur nga dashurij dhe duhet te dashurojmhttp://www.zeriyt.com/Smileys/default/dua.gif

emine
29-01-09, 15:23
:biggrin: per mu rref fertere bashk:biggrin:

Jana
29-01-09, 16:27
Hala se kam zbulu.......

shfletuesi_
29-01-09, 17:17
Pse ushqehemi kur kemi uri...!
Pse marrim Ujin per ta pir kur kemi etje...!
Sepse njeriu smund te jetoj pa to.

Dhe tek dashuria eshte keshtu vetem se ushqimi tek kjo eshte ne menyr pak me ndryshe.

Idila
29-01-09, 17:19
Pse ushqehemi kur kemi uri...!
Pse marrim Ujin per ta pir kur kemi etje...!
Sepse njeriu smund te jetoj pa to.

Dhe tek dashuria eshte keshtu vetem se ushqimi tek kjo eshte ne menyr pak me ndryshe.
Si mė ndryshe, unė s`e paskam provuar, a mund tė na e sqarosh pak? :biggrin:

ssara
29-01-09, 17:31
Perpiqemi te njohim kuptimin.. e jetes........prandaj dashurojme

emine
29-01-09, 17:34
herdo kure , me te vete dikush,me dite qka mi thane qy:tongue:

Rozafa
29-01-09, 17:38
....sepse heq prangat e shpirtit !!!!!

shfletuesi_
29-01-09, 17:44
Si mė ndryshe, unė s`e paskam provuar, a mund tė na e sqarosh pak? :biggrin:

Mos u bej qe gjoja nuk e dij si ushqehet njeriu me dashuri...

Nje fjale e mire nga i/e/dashuri/a eshte ushqim per nje te dashuruar... i jep vullnet per te vazhduar jeten dhe me tej.
Nje dhurat nuk eshte e perjashtuar nga i / e dashur/i/a ti behet njeri tjetrit dhe ketu gjejn te dashuruarit nje lloj shqimi per shpirtin.

:tongue:

shfletuesi_
29-01-09, 17:45
....sepse heq prangat e shpirtit !!!!!

Qe sa kohe i ke hequr 'PRANGAT' e shpirtit ti dhe kush ti heku...
MOs eshte me mire te themi na e shuan etjen kur kemi temperatur globale ::biggrin: :tongue:

Paradox_13
29-01-09, 17:45
....per te qu ne ven ''amanetet'' e konvertuara te stergjyshve qe nuk na len te ikim nga ferri....

shfletuesi_
29-01-09, 17:47
....per te qu ne ven ''amanetet'' e konvertuara te stergjyshve qe nuk na len te ikim nga ferri....


hahahaha te paret tan kan t han " mallkuuue qoft kush nuk dashuron ( martohet ) " :biggrin:

Paradox_13
29-01-09, 17:52
hahahaha te paret tan kan t han " mallkuuue qoft kush nuk dashuron ( martohet ) " :biggrin:

Ndoshta.:biggrin: ....edhe dashurojm per ta qmendur EKG/en me perpelitjes e zemres neper gjoks si zogu i posafutur ne kafaz...

shfletuesi_
29-01-09, 17:56
Ndoshta.:biggrin: ....edhe dashurojm per ta qmendur EKG/en me perpelitjes e zemres neper gjoks si zogu i posafutur ne kafaz...


:tongue: :biggrin: Eshte veshtir edhe EKG-eja ti mbat rrahjet e zemres....aq shpejt qe rrah..

Ne fillim : tik......tak.....tik....tak..pastaj tak tik tak tak tak tik tak tak tak tik tik...

Rozafa
29-01-09, 17:56
..sepse ndjej lotet e gezimit !!

romansa
29-01-09, 18:00
...sepse dashuria te zgjat jeten...

emine
29-01-09, 18:07
...sepse dashuria te zgjat jeten...


shume paska me jetu eminia:biggrin:


Dashurojme e nuke e dim kurre pse-n....

shfletuesi_
29-01-09, 18:26
:) Sepse nuk jemi robota qy pseee

Albonita
06-02-09, 12:55
Pse..a,Me shkatrru Lukthin...!

P/S...Rhat jam tani sepse nuk ja vlen me dashuru as kon hiq..:P

Zana_ch
06-02-09, 13:44
Pse..a,Me shkatrru Lukthin...!

P/S...Rhat jam tani sepse nuk ja vlen me dashuru as kon hiq..:Phihi , nuk jam dakort me ty hiq valla .....se ma dashuru ska gja me te bukur .......


Pse dashuroim .....hmmmm kisha me thon e se pse hajm buk e pijm uj !

emine
06-02-09, 14:41
per mos mu vjetru qy:biggrin:

Zana_ch
06-02-09, 14:43
per mos mu vjetru qy:biggrin:

hahahahaha e kuku per ty po qka nuk kujtohesh moj .....ani de ti ki me nejt e re tanaharet ...une du mu plak sdu me dashuru shum

emine
06-02-09, 14:56
hahahahaha e kuku per ty po qka nuk kujtohesh moj .....ani de ti ki me nejt e re tanaharet ...une du mu plak sdu me dashuru shum


:biggrin: :biggrin: :biggrin:

Albonita
06-02-09, 15:55
hihi , nuk jam dakort me ty hiq valla .....se ma dashuru ska gja me te bukur .......


Pse dashuroim .....hmmmm kisha me thon e se pse hajm buk e pijm uj !


Aahahahaaaa

Oki Loqk mos uh pajto ti me mua..... pajtov ashtu siq ti ndihesh mireee..!

jEtA_1
06-02-09, 15:58
Per te mos qene rehat ne jete.....................

shfletuesi_
06-02-09, 18:30
Qe ti njohim Femrat me mire... ja pse dashurojm.

emine
01-03-09, 15:49
Sepse dashuria a si gripi,,,,,

sweetibo
03-03-09, 02:48
Per te jetuar me gjat:P....Me vdek i virgjert....eshte mekat hahahha pak shaka

Arkza
03-03-09, 13:53
Po me duket se veq sa per syt te hallakut ! Mos me than qe i/e shkreti /ta meti pa Martuar kurr !!! :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Fshatari
03-03-09, 14:00
Po me duket se veq sa per syt te hallakut ! Mos me than qe i/e shkreti /ta meti pa Martuar kurr !!! :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Une jo per syte e hallkut po vetem per syte e ...! Njeriu nuk dashuron gjithe syte e hallkut po vetem dy(ty)sy!

shfletuesi_
03-03-09, 15:27
Qe te na u kthehet APETITI i bukees...

Arkza
03-03-09, 15:31
Une jo per syte e hallkut po vetem per syte e ...! Njeriu nuk dashuron gjithe syte e hallkut po vetem dy(ty)sy!( Jes jes pyk valla une ) Paj Fshatari keshtu kohet e fundit po ndegjoj une , se qka po bon ky po ja nis Tjtri , p.sh kush po e lshon Grujen e po emerre nje qike te re po thojne hajte edhe na mos thojne se metum me te paren ! :biggrin: :biggrin:

Fshatari
03-03-09, 15:54
Paj Fshatari keshtu kohet e fundit po ndegjoj une , se qka po bon ky po ja nis Tjtri , p.sh kush po e lshon Grujen e po emerre nje qike te re po thojne hajte edhe na mos thojne se metum me te paren ! :biggrin: :biggrin:

Nuk jam i kesaj kategorie une! Jam i izoluem mjaft atje ku jam e nuk i paskena nie keto fjale te perēarta hiē... nashta per "qika t'reja" nuk e kane keq po...!

ABC
03-03-09, 15:57
Paj Fshatari keshtu kohet e fundit po ndegjoj une , se qka po bon ky po ja nis Tjtri , p.sh kush po e lshon Grujen e po emerre nje qike te re po thojne hajte edhe na mos thojne se metum me te paren ! :biggrin: :biggrin:

me shenime ktu ne forum aaaa,hajt se ktu pi nrrojshin ka 10 per ni nat hahahaaha:biggrin: :wink:

emine
09-03-09, 21:51
per mu shtu dynjeja:eek:

trendafili i kuq
09-03-09, 21:57
Paj Pse Dashurojm

thjesht kemi nevoj te na duan edhe ti duam

Fshatari
09-03-09, 22:04
per mu shtu dynjeja:eek:
Nuk mjafton si argument se dynjaja e rrejshme po shtohet edhe me epruveta(inseminim artificial, qysh pe therrasim na ne laboratorium)...!
Pra per diēka tjeter!

Penelope
09-03-09, 22:54
dashurojme se mendojme se e gjejme lumturine, a shpesh gjejme te kunderten. Mire eshte te dashurojme por edhe pak me koke jo vetem me mendje e me sy,se gabojme...e kur vijne mente humbin delet...

Fshatari
09-03-09, 23:25
dashurojme se mendojme se e gjejme lumturine, a shpesh gjejme te kunderten. Mire eshte te dashurojme por edhe pak me koke jo vetem me mendje e me sy,se gabojme...e kur vijne mente humbin delet...
Dashuria e vertete veē me zemer e shpirt shkon...!

emine
10-03-09, 16:09
dashurojme se mendojme se e gjejme lumturine, a shpesh gjejme te kunderten. Mire eshte te dashurojme por edhe pak me koke jo vetem me mendje e me sy,se gabojme...e kur vijne mente humbin delet...


Pse duhesh me qen e deshperune nese ke humbur nje dashuri..edhe nese ajo ndjenje ka qen vetem nje qast ,mjfatone te kujtoshe e ta dish sa mrekulli eshte qe ti ke dashuruar dhe ja dashur nga nje njeri special......DERISA E KE DASHUR DIKEND FORT SMUNDET ME QEN AI NJERI I GABUM,APO DASHURI QE KE PAS PER TE,,,,,

emine
10-03-09, 16:10
Nuk mjafton si argument se dynjaja e rrejshme po shtohet edhe me epruveta(inseminim artificial, qysh pe therrasim na ne laboratorium)...!
Pra per diēka tjeter!


eh pra per ta njohur veten sa njeri i mire je kure m'bane dashurine ne zemer per dikend:smile:

Urata
10-03-09, 16:23
Te nderuar diskutues ,ketu mund te thoni arsyet qe ju mendoni perse ne dashurojme. :wink: :wink: :wink:

Se pari une po jap disa mendimet e mija:

Qe te mos gabojme
Qe te krijojme
Qe te trashegojm
Qe te perfitojme
Qe te gezojme
Qe te flirtojme
Qe te terbojme
Qe te kafshojme :wink:
Qe te mos harrojme
..................


dashuria, TIMON jete...!per t'jetuar....plotesuar "urge" te njeri-tjetrit sex...!

Peja-Boy
10-03-09, 16:57
Me ja Kajt nonen vetes me e shkatrru ma shpejt hahahahaha

trendafili i kuq
10-03-09, 18:36
Pse dashurojme????????????
sepse me momentin e par te ardhjes son ne ket bot gjeja e par qe te ofrohet eshte dashuria edhe per ket arsye gjithmon edhe gjat gjith jetes dashurojm ............. e keshtu vazhdon gjithmon

emine
26-02-12, 17:28
hajde dije pergjigjen,ani me t'hollu forte del se s'kemi dashuru kurre,vec kemi pas nevoje per disa sene

emine
26-02-12, 17:29
Pse duhesh me qen e deshperune nese ke humbur nje dashuri..edhe nese ajo ndjenje ka qen vetem nje qast ,mjfatone te kujtoshe e ta dish sa mrekulli eshte qe ti ke dashuruar dhe ja dashur nga nje njeri special......DERISA E KE DASHUR DIKEND FORT SMUNDET ME QEN AI NJERI I GABUM,APO DASHURI QE KE PAS PER TE,,,,,


Na ishte dikure eminia e dashuruar,kapni e shlyni ket postim,shpejt alla minut:tongue:

emine
26-02-12, 17:30
shume paska me jetu eminia:biggrin:


Dashurojme e nuke e dim kurre pse-n....

ehe ehe,:tongue:

Oqeani
26-02-12, 17:31
Me pushu prej xhelozie !

Skyfter
27-03-12, 18:39
...... qe mos te na ndryshket Shpirti!

lovely
27-03-12, 20:24
Vetne Hadhen e Malle iu kallxon:biggrin:

Fshatari
27-03-12, 20:33
Halle,
A kishe mujt me na sqarue pse dashurojme?????????????????????????? se me kaq shume pikepyetje disi mu kane perzie pergjigjet !

Murgesha
27-03-12, 21:38
Kurr se mėsova pse dashurova, por njė gjė e di qė po tė mos dashuroja nuk do t`a kisha ditė ēfarė ėshtė dashuria :biggrin:

Hajra
27-03-12, 21:45
....veq sa me u marr me diqka, qy

Gega 1
27-03-12, 21:51
Qenja njerezore ka nevoje per iluzion.

Murgesha
27-03-12, 21:53
Qenja njerezore ka nevoje per iluzion.

A thua edhe dashuria qenka iluzion a?

Hajra
27-03-12, 22:00
....veq mos me nejt ne terr, se per kurgja tjeter.

Gega 1
27-03-12, 22:07
A thua edhe dashuria qenka iluzion a?
Mendoj qe ne thelb eshte iluzion,sidomos per aq kohe sa zemra s`i le vend arsyes.
Mendoj qe ne fazen per te cilen po flas,njeriun e ben per vete paraftyrimi qe ka(iluzioni) per personin qe e dashuron.
Ne raste te tilla i dashuruari nuk mund te marre me mend se partnerja eshte njeri qe ka edhe te meta,thjesht per te dashuruarin partnerja eshte "mbi te gjitha",do te thote e perkryer.
Kete e mendoj une,kur them,iluzion.
Kur te fillon dhe e perdor arsyen,ne rastin normal te dashuruarit i shuhet zjarri qe e pat.Ai mund ta do partneren edhe me tutje,mirepo jo me ate zjarrin e fillimit!