PDA

View Full Version : Sa i shiqoni programet TV shqiptare


Naki
10-11-04, 23:48
Te nderuar diskutues,duke pasur parasysh se egzistojne shume Kanale TV shqiptare,do te deshiroja te dije sa i shiqoni programet TV dhe Cilin kanal e preferoni me se shumti.
Me nderime Naki

Kaltrushi
11-11-04, 08:25
Pasi nuk jetoj ne Kosov. Perpos RTKs dhe TVSHs (ndonjeher) nuk shikoj shum. Vetem kur ka ndonje program te veqant apo serial sikur se esht "familia moderne", por gjithnje ne mbremje apo pas lajmeve. Gjat dites nuk shikojm Programet shqip.

Me nderime

kaltrushi

Linka_pz
31-03-08, 20:42
97 % shiqoj vetem TV Shqiptare .

....nder me te preferuarat jane TOP CHANNEL dhe RTK.