PDA

View Full Version : Kukumi


MemphiSx
11-11-04, 00:05
Kukumi eshte filmi i pare i xhiruar ne Kosoven e pasluften ne metrazhin e gjate
Ky filem prodhohet bashkarisht me kompanin Kroate Jadranfilem dhe xhirohet ne disa pjes te Kosoves,pjeserisht behet fjale pre luften e fundit ne Kosove dhe traumat e saj
Pritet se shpejti edhe prezentimi i ketij filmi i cili per her te pare do te hapet ne Kroaci
Shpresoj qe kesi filma ne Kosove te xhirohen me shpesh sepse ne Kosove ka kuadro te mjaftushem aktoresh per filma te llojllojshem :)