PDA

View Full Version : A e keni pare.........????


Kaltrushi
11-11-04, 08:38
Filmin "Rruget qe vrasin" Ky film esht gjiru ne Kosov dhe esht shfaqur ne cineman ABC ne Prishtin. Para disa kohesh esht be primerja edhe ketu ne qytetin ku jetoj une ne Gjermani.

Esht nje film shum i mire dhe vertet sikur te isht gjiruar ne Hollywood. E kane bere shum mire. Por pakez vetem per te Rinj esht i qelluar.

Per ata qe e kane pare apo qe kane degjuar per te, shpresoj se do lexoj mendimet e juaja.

me nderime


kaltrushi

Prishtinas28_ch
11-11-04, 09:51
Kaltrushe une kam degjuar per kete film.
Por fatkeqesisht ende se kam pare.
Ka dalur akoma ne shitje ky film?
Keni diq informacione me tepėr?

Kercovari
11-11-04, 10:51
Kaltrushe une kam degjuar per kete film.
Por fatkeqesisht ende se kam pare.
Ka dalur akoma ne shitje ky film?
Keni diq informacione me tepėr?
Jo Prishtinas
Eshte ne shetitje Premiere ne te gjithe Evropen aty ku ka me shume shqiptare.Se shpejti do te kesh edhe ne Zvicer.Ndoshta per festen Kombetare te Nendorit.

Kaltrushi
11-11-04, 12:06
Kaltrushe une kam degjuar per kete film.
Por fatkeqesisht ende se kam pare.
Ka dalur akoma ne shitje ky film?
Keni diq informacione me tepėr?
Jo Prishtinas
Eshte ne shetitje Premiere ne te gjithe Evropen aty ku ka me shume shqiptare.Se shpejti do te kesh edhe ne Zvicer.Ndoshta per festen Kombetare te Nendorit.

Kercovari u pergjigj per mua. Ashtu esht.

KriSTaL
08-12-04, 11:11
Filmin "Rruget qe vrasin" Ky film esht gjiru ne Kosov dhe esht shfaqur ne cineman ABC ne Prishtin. Para disa kohesh esht be primerja edhe ketu ne qytetin ku jetoj une ne Gjermani.

Esht nje film shum i mire dhe vertet sikur te isht gjiruar ne Hollywood. E kane bere shum mire. Por pakez vetem per te Rinj esht i qelluar.

Per ata qe e kane pare apo qe kane degjuar per te, shpresoj se do lexoj mendimet e juaja.

me nderime


kaltrushi

Kaltrushi ne radh te par te pershendes.

Mund te them se i vetmi filem eshte qe te terhjek ta shiqosh.

Kaltrushi
08-12-04, 13:13
Filmin "Rruget qe vrasin" Ky film esht gjiru ne Kosov dhe esht shfaqur ne cineman ABC ne Prishtin. Para disa kohesh esht be primerja edhe ketu ne qytetin ku jetoj une ne Gjermani.

Esht nje film shum i mire dhe vertet sikur te isht gjiruar ne Hollywood. E kane bere shum mire. Por pakez vetem per te Rinj esht i qelluar.

Per ata qe e kane pare apo qe kane degjuar per te, shpresoj se do lexoj mendimet e juaja.

me nderime


kaltrushi

Kaltrushi ne radh te par te pershendes.

Mund te them se i vetmi filem eshte qe te terhjek ta shiqosh.


gjithashtu te pershendes dhe vertet esht nje film qe nuk behet monoton edhe do here me shiku.

Ku e ke shikuar ti nese ben me dit? Ne Kosove apo diku tjeter.......???


kaltrushi