PDA

View Full Version : SHIKONI FILMA SHQIP NE TVSH


Krokodilli
11-11-04, 19:56
JU PERSHENDES TE GJITHVE,,, ISHA DUKE SHFLETU DISA WEBSITE DHE GJETA WEBSITIN E KORCES,, KU MUND TE SHIKONI FILMA SHQIP FALAS,,, JU NEVOITET RealPlayer..........
PERSHENDETJE

http://www.korcaonline.com/FilmaShqiptare.htm

cetinska
26-03-05, 00:31
JU PERSHENDES TE GJITHVE,,, ISHA DUKE SHFLETU DISA WEBSITE DHE GJETA WEBSITIN E KORCES,, KU MUND TE SHIKONI FILMA SHQIP FALAS,,, JU NEVOITET RealPlayer..........
PERSHENDETJE

http://www.korcaonline.com/FilmaShqiptare.htm

NobodysFool
26-03-05, 04:09
JU PERSHENDES TE GJITHVE,,, ISHA DUKE SHFLETU DISA WEBSITE DHE GJETA WEBSITIN E KORCES,, KU MUND TE SHIKONI FILMA SHQIP FALAS,,, JU NEVOITET RealPlayer..........
PERSHENDETJE

http://www.korcaonline.com/FilmaShqiptare.htm

thanks 8)

K-man
27-03-05, 18:24
asnjani prej filmave s'po hapet...

Krokodilli
09-04-05, 11:21
Pershendetje K-man,, te gjith filmat hapen,, Duhet te keni programin e duhur per ti hapur keta filma,,, me i thjeshti qe patjeter nevoitet eshte RealOnePlayer....

experti_lu
28-05-05, 07:03
krokodilli.pershendetje.
une e kam programin REALONE PLAYER.
por asnje nga keta filma nuk hapen.
verete u gezova kur i pash ata tutuj se jan disa filma fantastik aty.por nuk po hapen!!!!