PDA

View Full Version : Ndihme.....


Kercovari
12-11-04, 22:13
Kam kompjuter WindofsXP Profesional.
Ne nje shkarkim automatik te microsoft makin kerkuese me eshte instaluar Antivirus programi Firewal,keshtuqe me ka blokuar disa web faqe.dhe sjem ne gjendje te beje deaktivizimin.Kush ka dijeni per keto te me ndihmoje.
Me nderime Kercovari

Honesty^uk.
13-11-04, 01:19
Kam kompjuter WindofsXP Profesional.
Ne nje shkarkim automatik te microsoft makin kerkuese me eshte instaluar Antivirus programi Firewal,keshtuqe me ka blokuar disa web faqe.dhe sjem ne gjendje te beje deaktivizimin.Kush ka dijeni per keto te me ndihmoje.
Me nderime Kercovari

I nderuar Kercovari, aty tek ikona e FIREWALL kliko me anen e djathte te mous_it (mini) dhe klikoje aty ku shkruan DISABLE, ose kliko tek CONTROL PENEL, pastaj Add or Remove program, aty tek ikona e Firewall kliko ku shkruan remove, dhe ky proces do ta heq shkarkimin nga PC_ja juaj, por mos harro se ky program eshte i nevojshem sepse mbron te gjitha informacionet tuaja dhe ashtu ben bllokimin e atyre qe vijne pa autorizimin tuaj
shpresoj se sqarimi im do te jete i kuptueshem dhe frytdhenes per ju

Honesty

Kercovari
13-11-04, 08:47
Mirmengjezi Haonesty
Felemenderi per interesin dhe udhezimete ejuaja.
Perkah Antivirus programit Fyrewal kam edhe Norton antiviruas dhe Spy Sweeper,keta dy te fundit i kam pasur edhe me perpara dhe ka funkionu pa problem.Sipas udhezimeve tuaja arita te eliminoj Fyrewal,por mjerisht situata mbetet si me pare.
Njohurit e mija ne elektronik jen perqendruar me shume ne reparimet teknike te kompjutereve,por si operator disi kam ngecur pas,prandaj cdo ndime e juaj per mua eshte e mirseardhur.
Pas eliminimit te Fyrewal Lan-Kycja me del se eshte deaktivizu nga Fyrewal,keshtu qe tani kam mundesi vetem permes USB-kycje te veproj gje qe eshte e pamjaftushme sepse kam ne perdorim dy kompjutera.
Tentimi per te reaktivizu kycjen LAN jen te kota.
A thua duhet te beje Riinstalim te Kompjutrit?
Me nderime Kercovari

Honesty^uk.
13-11-04, 10:46
Mirmengjezi Haonesty
Felemenderi per interesin dhe udhezimete ejuaja.
Perkah Antivirus programit Fyrewal kam edhe Norton antiviruas dhe Spy Sweeper,keta dy te fundit i kam pasur edhe me perpara dhe ka funkionu pa problem.Sipas udhezimeve tuaja arita te eliminoj Fyrewal,por mjerisht situata mbetet si me pare.
Njohurit e mija ne elektronik jen perqendruar me shume ne reparimet teknike te kompjutereve,por si operator disi kam ngecur pas,prandaj cdo ndime e juaj per mua eshte e mirseardhur.
Pas eliminimit te Fyrewal Lan-Kycja me del se eshte deaktivizu nga Fyrewal,keshtu qe tani kam mundesi vetem permes USB-kycje te veproj gje qe eshte e pamjaftushme sepse kam ne perdorim dy kompjutera.
Tentimi per te reaktivizu kycjen LAN jen te kota.
A thua duhet te beje Riinstalim te Kompjutrit?
Me nderime Kercovari


Miremengjesi kercovari
Sipas ketyre qe ke spjeguar ti po kuptoj se heqja e Firewall, ka bere vetem deaktivizimin e Lan-Kycjes, keshtu qe shko tek TOOLS, klik OPTION, dhe aty ku shkruan ENABLE, vendose nje tik, sepse tik-u tani eshte tek DISABLE,
nese nuk mundeni te beni kete ateher beje Riinstalimin e PC.

Kercovari
13-11-04, 11:00
Do te mundohem.Flm.Honesti te deshiroj nje dite te kendshme.