PDA

View Full Version : SKY 2-Kart.Programe SAT.ne Pc.tuaj.


Kercovari
13-11-04, 18:02
Me instalimin e nje SKY 2 PC Kart ne kompjuter mund te ndicni edhe kanale televizive Satelitor pamvaresisht se cilin Sat.doni te ndicni.
Per te ndjekur kanale Sat duhet te keni nje pajisje te jashtme e cila perbehet prej nje parabol antene bashke me nje Konverter digjital te Frekuences.10.75.Ghz.11.75.Ghz.11.75.Ghz.12.75.Ghz .te tipit Univerzal.
Per ato qe kane te instaluar nje Sat.antene digjitale me marres te brenshem /Reciver/duhet te nderojne vetem Konveter nga ai Mono Konverter ne Dual apo ndryshe Twin LNB.Dy dalje apo priza.Perpos shtrijes Koaksial kablo qe keni pas me perpara ju duhet vetem shtrirje edhe te nje kablo Kaoksial qe do te shpie deri Ne PC.Keshtu qe keni mundesi te ndicni kanale televizive ne te njejten kohe edhe ne Pc. pa pengesa per maresin tjeter Reciver.
Me blerjen e SKY2:Kart ne pakon do te gjeni te gjitha udhezimet per instalimin dhe Sintonizim,dhe nje CD,qe do te ju mundesoj instalim te Kartes pa probleme,poashtu edhe nje telekomande qe ju mundeson teledirigjimin.Gati keni edhe nje kompjuter edhe nje mares Satelitor.
Shikim te kenshem.

http://www.technisat.de/images/produkte/produktbilder/234_160/1390.jpg