PDA

View Full Version : si duhet derguar mesazhe private dikujt?


sihana
21-11-04, 15:59
psh dua ti dergoj nje mesazh privat njerit prej anetareve te ketij forumi ku duhet me kliku qka me shkru etj.

Honesty^uk.
21-11-04, 17:52
psh dua ti dergoj nje mesazh privat njerit prej anetareve te ketij forumi ku duhet me kliku qka me shkru etj.

Pershendetje "sihana" per ti derguar dikujt m/p duhet te klikosh siper nikut te atij qe ju doni ti dergoni mesazhin, pastaj aty hapet faqja me te dhenat e personit, dhe aty ku shkruan PM kliko perseri dhe pastaj shkjruan titullin e mesazhit, dhe me poshte vazhdon me mesazhin e plote,
besoj se sqarimi im do te jete i kuptueshem per ju

Tung
Honesty

sihana
23-11-04, 19:15
oki flm shum :wink: :wink:

Honesty^uk.
23-11-04, 20:01
oki flm shum :wink: :wink:

Mbetesh e nderuar