PDA

View Full Version : Digitalb edhe ne rrjetin Satelitor


Kercovari
03-12-04, 11:46
Digitalb edhe ne rrjetin Satelitor
Shtepija informative Top Chanel pas suksesit qe arriti ne shperndarjen e sinjalit Radioteleviziv ne te ashquajtur rrjete DVB-T.Digitale Video Broadcasting-teristik ne shume qytete te Shqiperis,qe nga 15.12.04.do te keni mundesi te ndiqni edhe ne rrjetin Satelitor.DVB-S.Digitale Video Brodcasting-Satelit.
Buketa Radiotelevizive perfshin 10.kanale Televiziv te larmishem,Film,Muzik,Sport,dhe pas mesnate disa prej tyre edhe programe per te ritur Erotik,dhe dy Radio programe.

Te gjitha keto mund te ndiqni permes Satelitit Eutelsat 16 Grad ne Lindje,po ne ato Satelit ku edhe ndiqni kanalet e tanishem te Albaniasat,TVSH,RTK dhe Alsat.
Brenda pak ditesh do te publikohen edhe Frekuencat marrese si dhe modeli i kriptimit,gjegjesishte verzioni.
Buketa Televizive eshte i karakterit komercijal,prandaj per te ndjekur keto kanale jo vetem qe keni nevoje per aparat mares dixhital te tipit CI-Slot. Lexues Karte i integruar,dhe CAM-Conditional Access Modul,Modul ku paraprkisht vendoset Karta dhe pastaj futet ne portin e aparatit mares,duhet te paiseni edhe me Karta te paketes digitalb qe mund te gjeni permes distributoreve te cilit do te behen publike,si dhe udhezime per shkarkim te buketes ne aparatin marres.
Veni re!Asnjehere mos futni karten ne aparatin marres ne gjendje aktive sepse mund te ndodhe te vij deri te demtimi i lexuesit CI.dhe CAM,por beni ato ne gjendje te ckyqur ose Stend By.

Sipas paralajmerimit shpresoj se digitalb ne cmime do te jete edhe me fleksibel se te tjeret.

Lloje te Kriptimit-Encryption
--------------------------------

ENCRYPTION CODE
-------------- ------

Betacrypt...............................BTC
Biss.......................................BISS
Conax...................................CNX
CryptoWorks..........................CTW
Digicipher 2............................DT2
Free-To-Air.............................FTA
Irdeto 1..................................IDT1
Irdeto 2..................................ITD2
Icecrypt..................................ICE
Mediaguard.............................MDG1dhe 2.
Nagravision.............................NGV
Neotion SHL.............................NEO
PowerVu..................................POV
Ras..........................................RAS
Skypilot....................................SKP
Skyskript..................................SCR
I Panjohur.................................DATA
Videoguard................................VDG
Viaccess....................................VAC2.3/2.4/2.5.

FTA-eshte Codi i lire,kanale RTV.pa pages dhe mund te ndiqen edhe me nje aparat marres i njohur si "FREE TO AIR.
Kercovari!

schacall
15-11-07, 11:33
hello faliminderit hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hh

Ma-Origano
05-12-07, 15:04
shum faliminderit bro!