PDA

View Full Version : Pirate serbe sulmijne websiten e SK TIRANES


Hitleri
25-12-04, 15:30
Nje nga faqet me kompletuara te skuadrave te futbollit shqiptar www.sktirana.net eshte sulmuar nga piratet serbe. Piaratet nga ky vend kane fshire te gjithe te dhena e kesaj faqeje dhe ne faqen miresearedhese gjen kete shenim "Lamed by Zicule, long live great Serbia"-(fshire nga Zicule, rrofte Serbia e Madhe". Ky simbol nacionalist ka zevendesuar te dhenat me te fundit e historikun e kesaj skuadre. Eshte rasti i pare qe nje faqe futbollistike shqiptare sulmohet nga Piratet

istogaliu
22-10-07, 23:49
ani pse nuk pergjigjet kush ketu vlla pse boni kishe nuk e shohim ket lajm te keq ku ne at web www.sktirana.net (http://www.sktirana.net/) qentron foto e ramush haradinaj e boheni kish nuk e shohim ket lajm apo keni qef me kon fotoe milloshit edhe shkrum "-(fshire nga Zicule, rrofte Serbia e Madhe" e dikush i thot vetit hacker mu em vyn pakez ndim se kom problem me gjuh munet dikush mem ndimu per qet sen vlla edhe ku me bo keq di une......

istogaliu
22-10-07, 23:51
ani pse nuk pergjigjet kush ketu vlla pse boni kishe nuk e shohim ket lajm te keq ku ne at web www.sktirana.net (http://www.sktirana.net/) qentron foto e ramush haradinaj e boheni kish nuk e shohim ket lajm apo keni qef me kon fotoe milloshit edhe shkrum "-(fshire nga Zicule, rrofte Serbia e Madhe" e dikush i thot vetit hacker mu em vyn pakez ndim se kom problem me gjuh munet dikush mem ndimu per qet sen vlla edhe ku me bo keq di une............................................... .................................................. ....................

BE LK
23-10-07, 10:01
Nje nga faqet me kompletuara te skuadrave te futbollit shqiptar www.sktirana.net (http://www.sktirana.net) eshte sulmuar nga piratet serbe. Piaratet nga ky vend kane fshire te gjithe te dhena e kesaj faqeje dhe ne faqen miresearedhese gjen kete shenim "Lamed by Zicule, long live great Serbia"-(fshire nga Zicule, rrofte Serbia e Madhe". Ky simbol nacionalist ka zevendesuar te dhenat me te fundit e historikun e kesaj skuadre. Eshte rasti i pare qe nje faqe futbollistike shqiptare sulmohet nga Piratet

Nuk po e shoh kune nje lajm te tille me thuaj ku e more. dhe po qe lajm i vertete na thuaj kush eshte faqja me e mire serbe!!!!

BE LK
23-10-07, 10:15
Nje nga faqet me kompletuara te skuadrave te futbollit shqiptar www.sktirana.net (http://www.sktirana.net) eshte sulmuar nga piratet serbe. Piaratet nga ky vend kane fshire te gjithe te dhena e kesaj faqeje dhe ne faqen miresearedhese gjen kete shenim "Lamed by Zicule, long live great Serbia"-(fshire nga Zicule, rrofte Serbia e Madhe". Ky simbol nacionalist ka zevendesuar te dhenat me te fundit e historikun e kesaj skuadre. Eshte rasti i pare qe nje faqe futbollistike shqiptare sulmohet nga Piratet

Nuk po e shoh kune nje lajm te tille me thuaj ku e more. dhe po qe lajm i vertete na thuaj kush eshte faqja me e mire serbe!!!!