PDA

View Full Version : poezi nga guri sylaj


GURI SYLAJ
26-03-05, 20:51
SHKOJ E DYMBEDHJETA
PO VJEN E DYMBEDHJETA
SI TE LASH SHQIPERI TE GJETA.

MOS E PRITESH
TE DYMBEDHJETEN TJETER
ME KETE HARTE TE SHKYEME ETE VJETER.

GURI SYLAJ

Murgesha
27-03-05, 13:30
I nderuar Guri Sylaj e rrespektoj deshiren tende per te shkruar poezi, por te kisha propzuar qe poezite tua ti permbledhesh ne nje teme te vetme, me titull si psh. Poezi nga Guri sylaj a po si deshiron ti, qe te shihen me mire dhe te lexohen rend te gjitha.
Shpresoj se po me kupton.
Murgesha.