PDA

View Full Version : ERDHI..................


florian
18-04-05, 11:50
ERDHI ORA E DREKES E SPO DI CKA ME GATUE .

KUSH PO ME KSHILLON :?:

dr1ta
18-04-05, 13:25
Pershesh me kos dhe qep :wink:

Diana007
18-04-05, 13:28
Gjiz me speca :lol: :lol: :lol: :lol:

florian
18-04-05, 13:32
ju ka ra ne men heret !!!!!!!!! lejeni at pun se nuk po bajka per ju .

me ja ba si genta qe me ftoj per drek asht ma mir e ma kollaj .

PSHESH ME KOS , KUKU PO ME GATUE KE FJALA JO ME E MUSH BARKIN .

dr1ta
18-04-05, 13:35
:twisted: :twisted: Ajt de se mos e shkel buken po ngije barkun qaty dhe mos zgjedh shum ....

florian
18-04-05, 13:38
QY QY DREQI PO UNE DU ME HANGER E ME E SHIJUE , JO ME HANGER E ME E BASHKUE .-

NESER PER DREK ATY ME KIE.

Urata
03-09-05, 06:42
Buke, shalqi e djathe...ose, vaj ulliri me krip dhe domate! Ndaq me i ngope edhe brinjet...

bum
02-11-05, 01:20
xenical - http://www.bestrxpills.com