PDA

View Full Version : Si te zgjedhesh problemin e fobise


modestja
28-05-05, 01:05
Merru me ket problem para se ai te leshoi rrenje,kur edhe eshte me veshtire te zgjidhet.
Takohu fol me te tjeret dhe mba ndonje fjalim me ze te larte,duke filluar me nje grup me te vogel,ne menyre qe te lirohesh sadopak,keshtu gradulisht,mund te startosh me nje grup psh.njerez qe i njef mire te mbash nje fjalim te thjesht,te shkurte pa artikuluar mire,keshtu derisa te fitosh vetbesim dhe kjo do te behet pune shume enatyrshme.
Programet dhe seansat e ndryshme psiqike nen mbikqyrjen e eksperteve mund te ju ndihmojne shume per te luftuar trupin.
Rrit besimin ne vetvte dhe ne aftesite tua
Meso se si te mos gjindesh ne situata te cilat te ngushtojne dhe te shqetesojne
Gjithmone kujto se nuk ka mundesi qe dikush te shkelqeje cdohere nga fama dhe lavdia.......