PDA

View Full Version : Kanali televiziv qe shihni me shpesh?


ARVANITI
29-05-05, 13:25
Kanali televiziv qe shihni me shpesh?

Cfare emisonesh ju pelqejne te ky kanal?

Cfare emisioni do te donit te transmetonte?

***

Une aknal te preferuar kam "Top-Channel". Eshte kanal ku fjalen e fundit e ka teknologjia, e merr shume paster, ka programe per te gjitha moshat.

Emisionet qe ndjek me shume ketu jane: Fiks Fare, Top Show, Portokalli, Kamera Gazmore, e shume te tjere.

Ka filam dhe TeleNovela te dubluara ne shqip.

Web-site i ketij TV eshte www.top-channel.tv

Djali i keq
29-05-05, 13:45
KTV s^ka tjeter.

Sy_kaltra
12-09-05, 20:41
Top-Channel . RTK . RTV21 . KTV :wink:

Krokodilli
15-09-05, 06:35
kanali televiziv qe shoh me shpesh :shock:

CHANNER 9
CHANNEL 7AU
SBS
ABC
TVShOw
Movie1
RTL-Au 8)