PDA

View Full Version : Ne lidhje me jeten private te muzikanteve


Ermira
21-06-05, 14:44
Diqka ne lidhje me muziken apo me jeten private te muzikanteve desha te dij mesa eshte e vertet
Ne gazetat tona po shfletohet se Big Mama ,ka nje femij,e aj eshte kengetari i ri i posadegjuar zeri i tij i embel,pra Bertan Asllani,
Desha te dij a eshte e vertet,dhe qka mendoni ju?
Meqense Per jeten private s'kam degjuar asnje intervist nga BIg Mama apo Besiana,,

lazdranja
24-06-05, 22:48
Ermire e dhe une jam habite nga aj ze i mrekullueshem siq eshte Bertan Asllani dhe me te vertet edhe kengen e ka te bukure e sa i perket qe eshte djali i Big mames ,,,keshtu kam degju edhe une ....mkan thene keshtu e sedi se sa eshte e vertet ...........pershendetje

Mex
25-06-05, 00:37
Vajza a nuk dini te lexoni? ne Kosovare shkruante(ne rubriken e thash e themeve) se ne Shqiperi Bertan Asllanin e njohin si ''cuni i Big Mames''.
Big mama i ka 19 vjet ndersa Bertani ne nje interviste tha se i ka 15 vjet.
Edhe ne Kosovare jane shumica RRENA ato qka shkruhen.

Ermira
25-06-05, 23:21
Vajza a nuk dini te lexoni? ne Kosovare shkruante(ne rubriken e thash e themeve) se ne Shqiperi Bertan Asllanin e njohin si ''cuni i Big Mames''.
Big mama i ka 19 vjet ndersa Bertani ne nje interviste tha se i ka 15 vjet.
Edhe ne Kosovare jane shumica RRENA ato qka shkruhen.

Ahh Pershendetje i nderuar
Po nuk e kam lezuar ne gazeten Ksovarja sepse se lezoj kurre,ate revist apo gazet,por thashe se vetem kam degjuar,sepse njerez merren vetem me thashetheme,e per kete pyeta ,dhe flm.per pergjigjie,
Kalofshe bukure!

Ermira
25-06-05, 23:21
Vajza a nuk dini te lexoni? ne Kosovare shkruante(ne rubriken e thash e themeve) se ne Shqiperi Bertan Asllanin e njohin si ''cuni i Big Mames''.
Big mama i ka 19 vjet ndersa Bertani ne nje interviste tha se i ka 15 vjet.
Edhe ne Kosovare jane shumica RRENA ato qka shkruhen.

Ahh Pershendetje i nderuar
Po nuk e kam lezuar ne gazeten Ksovarja sepse se lezoj kurre,ate revist apo gazet,por thashe se vetem kam degjuar,sepse njerez merren vetem me thashetheme,e per kete pyeta ,dhe flm.per pergjigjie,
Kalofshe bukure!

andromeda_rock
30-11-05, 10:29
edhe nse asht e vrtet sasht edhe aq problem