PDA

View Full Version : Pershendetje nga [b]E zjarrta [/b]


E_Zjarrta
21-06-05, 21:23
E zjarrta ju pershendet dhe kerkon ndihmen tuaj nese e din kush ku mun te gjej muzike shqip me Karaoke

pershendetje #

ju djeg e ZJARRTA

Kercovari
21-06-05, 21:31
E zjarrta ju pershendet dhe kerkon ndihmen tuaj nese e din kush ku mun te gjej muzike shqip me Karaoke

pershendetje #

ju djeg e ZJARRTA

He de rafsh e me djegsh mua , cfare muzike do?.

DEA
21-06-05, 21:33
E zjarrta ju pershendet dhe kerkon ndihmen tuaj nese e din kush ku mun te gjej muzike shqip me Karaoke

pershendetje #

ju djeg e ZJARRTA

He de rafsh e me djegsh mua , cfare muzike do?.

Te tha de karaoke :!:


P.s. pershendetje per ju e Zjarrta :wink:

Naki
21-06-05, 21:35
E zjarrta ju pershendet dhe kerkon ndihmen tuaj nese e din kush ku mun te gjej muzike shqip me Karaoke

pershendetje #

ju djeg e ZJARRTA

Pėr cilen Muzikė e keni Fjalen :?:

Kercovari
21-06-05, 21:36
E zjarrta ju pershendet dhe kerkon ndihmen tuaj nese e din kush ku mun te gjej muzike shqip me Karaoke

pershendetje #

ju djeg e ZJARRTA

He de rafsh e me djegsh mua , cfare muzike do?.

Te tha de karaoke :!:


P.s. pershendetje per ju e Zjarrta :wink:

Per bese une jam i teknikes po kete karaoke nuk e di qe eshte,E di se ka karta per D:Jeej dhe me ato mund te behen incizime te ndryshme dhe ne cdo kohe te ndigjoni.
Me sqaro üpakes se per cka punohet.

DEA
21-06-05, 21:42
Karaoke eshte ku edhe e ke te shkruar kengen poshte monitorit qe te mundesh te kendoshe se bashku :lol: :lol: :lol:

Kercovari
21-06-05, 21:44
Karaoke eshte ku edhe e ke te shkruar kengen poshte monitorit qe te mundesh te kendoshe se bashku :lol: :lol: :lol:

Po methuaj moj Dea,Diktasound geräte.Aiii e gjeta qe neser per te zjarrten.

DEA
21-06-05, 21:46
Karaoke eshte ku edhe e ke te shkruar kengen poshte monitorit qe te mundesh te kendoshe se bashku :lol: :lol: :lol:

Po methuaj moj Dea,Diktasound geräte.Aiii e gjeta qe neser per te zjarrten.
Ashtu bre kercovari te lumte :lol:

Kercovari
21-06-05, 21:49
Karaoke eshte ku edhe e ke te shkruar kengen poshte monitorit qe te mundesh te kendoshe se bashku :lol: :lol: :lol:

Po methuaj moj Dea,Diktasound geräte.Aiii e gjeta qe neser per te zjarrten.
Ashtu bre kercovari te lumte :lol:

http://www.ccfc.ca/English/images/pictures/karaoke%20machine.jpg
Laji syte sonte e zjarrta e kur gjeje ne shqip te lajmeroj.

E_Zjarrta
22-06-05, 14:32
ju faleminderit per pergjigjet serioze e edhe ata bandilat qe bejne shaka nuk ka problem por une me te vertete kerkova ate por nuk e gjeta unen kerkova se thash ndoshta ka edhe ne gjuhen shqipe dikund Karaokė e nuk kerkova Kar-a-Okė ok djema ju pershendes me nje puthje te gjithve edhe pse nuk me ndihmuat te pakten u munduat

Kercovari
22-06-05, 14:44
ju faleminderit per pergjigjet serioze e edhe ata bandilat qe bejne shaka nuk ka problem por une me te vertete kerkova ate por nuk e gjeta unen kerkova se thash ndoshta ka edhe ne gjuhen shqipe dikund Karaokė e nuk kerkova Kar-a-Okė ok djema ju pershendes me nje puthje te gjithve edhe pse nuk me ndihmuat te pakten u munduat

E zjarta e nderuar
Nuke kame be aspak tallje me ty dhe vertet u interesova per kete mjerisht ne gjuhen shqipe nuk gjen.
Por shpresat nuk duhet te humbish aspak jam ne kontakt me nje shqiptare ketu ne Zvicer i cile merret me muzike dhe me tha se duhet te zgjedhesh cfare muzike do, e ai ben icizim te muzikes dhe sintonizim me nenshkrim te fjaleve,po nese do ka mundesi te u beje nje program ne Pcn-e tuaj.
Te gjitha keto do te u beje ne dvd disc, nese jeni e interesuar me shkruani.
Me respekt Kercovari