PDA

View Full Version : NJ╦ DRIT╦ Q╦ NUK SHUHET


Naki
04-10-03, 21:50
DITE ME LOTE MBI LUMIN IBER

VJENE NJE SHKENDIJE SI METEOR

ZBUTE EMOCIONIN SHENDRITE DY FETYRA

SHKELQEN BEBZAT E SYRIT TE URITUR QE NGA MOT

DUARET PERGDHELIN NDJENJAT E STRUKURA

NEN FLOKET QE LEKUREN RRENQETH

ZGJONE EUFORIN TE HUMBUR NGA VALET E LUMIT

TE CEKUR POR TE BETONUAR QE NGA MOT

OH NDJENJE QE ATAKON SHPIRTIN DHE SHFLETON KUJTIMET

ATEHER KUR ENDRRA FRESKON MEMORJEN

DHE ZGJOHET SI NJE METEOR QE SHENDRITE

KERKON ZGJATJEN E ENDRRES

DHE NUK DON QE NATA TE BEHET DITE