PDA

View Full Version : ekrani i kompjuterit


teDUAty
03-07-05, 03:13
kush mundet me ndihmu me ju eshte shtramu ekrani i kompjuterit duke luajtur lojra nese dikush din dhe mund te me ndihmoj do tu jem mirenjohes

argomenti .
03-07-05, 10:22
na trego cfar ekrani ke njeher .

Kercovari
03-07-05, 10:35
kush mundet me ndihmu me ju eshte shtramu ekrani i kompjuterit duke luajtur lojra nese dikush din dhe mund te me ndihmoj do tu jem mirenjohes

Jam i gatshem te jap udhezime si te eliminosh kete defekt,por mjerisht nuk ke pershkru gjendjen si duhet.Shtremebrim ne monitor mund te paqitet nese akordimet ne monitorin tuaj i prkasin teknollogjis pake me te vejter ku sinhronizimi behet manual. Ka te ngjare qe seperatori hirizontal te ket parqet ndonje promblem teknik qe kerkon mendim eksperti ne keto lemi.
Provo te hapesh menu ne monitor,dhe shko ne Horizontal/hold ku mundesh te besh akordim te seperatorit Horizontal.Shyp butonin dhe shko ne plus apo minus,d o te veresh se vjen ne ngushtim apo zmadhim te fotografis ne monitor,ketu duhet patur parasysh qe nese fotografija eshte zmadhuar duhet te zvoglosh deri ne ate mase qe te mbuloje ekrani ne terresi, me pas hape menu Vertikal hold,dhe bej akordim te linjave vertikale.qe te kesh ne monitor fotografi jo te deformuar vertikalisht.
Mbylle menu dhe ckyce Pc-ne.Starto prape pc-ne,perpara se te del Start meny nese te pareqiten ne ekran linja ne forme te mozaikut me ngjyra te ndryshme me te ngushta se sa eshte vete monitori,athere nuk ke be akordit te mirefillt.Provo disa here derisa ne monitor te mos paraqitet mozaiku po vetem Start faqja.
Vi re! Defekte te tilla mund te paraqes edhe grafit karta e cila nuk eshte ne gjendje te perpunoj video sinjale me te forta.Nese kur kycesh ne Internet nuk te paqet asnje defekt,athere ose duhet te nderosh grafit karten ose te shmangesh video lojrat.
Me respket Kercovari.

teDUAty
04-07-05, 15:47
kush mundet me ndihmu me ju eshte shtramu ekrani i kompjuterit duke luajtur lojra nese dikush din dhe mund te me ndihmoj do tu jem mirenjohes

Jam i gatshem te jap udhezime si te eliminosh kete defekt,por mjerisht nuk ke pershkru gjendjen si duhet.Shtremebrim ne monitor mund te paqitet nese akordimet ne monitorin tuaj i prkasin teknollogjis pake me te vejter ku sinhronizimi behet manual. Ka te ngjare qe seperatori hirizontal te ket parqet ndonje promblem teknik qe kerkon mendim eksperti ne keto lemi.
Provo te hapesh menu ne monitor,dhe shko ne Horizontal/hold ku mundesh te besh akordim te seperatorit Horizontal.Shyp butonin dhe shko ne plus apo minus,d o te veresh se vjen ne ngushtim apo zmadhim te fotografis ne monitor,ketu duhet patur parasysh qe nese fotografija eshte zmadhuar duhet te zvoglosh deri ne ate mase qe te mbuloje ekrani ne terresi, me pas hape menu Vertikal hold,dhe bej akordim te linjave vertikale.qe te kesh ne monitor fotografi jo te deformuar vertikalisht.
Mbylle menu dhe ckyce Pc-ne.Starto prape pc-ne,perpara se te del Start meny nese te pareqiten ne ekran linja ne forme te mozaikut me ngjyra te ndryshme me te ngushta se sa eshte vete monitori,athere nuk ke be akordit te mirefillt.Provo disa here derisa ne monitor te mos paraqitet mozaiku po vetem Start faqja.
Vi re! Defekte te tilla mund te paraqes edhe grafit karta e cila nuk eshte ne gjendje te perpunoj video sinjale me te forta.Nese kur kycesh ne Internet nuk te paqet asnje defekt,athere ose duhet te nderosh grafit karten ose te shmangesh video lojrat.
Me respket Kercovari.

sume flm kercovari kam pasur kompjuterin te mjeshtri dhe kam rregullu por nese ndodh prap me ka japur po keto keshilla qe paske dhen ti .
te pershendes dhe shume flm .