PDA

View Full Version : Virusat & Skrrajat. A dini?


ami_05
05-08-05, 15:46
Per te gjith ata te cilet, qe jan te interesuar se si behet programimi i Virusave, ne Gjuhet e ndryshme Programuese, mund te shiqoni ne www.amiteam.de ne Rubriken downloads-> Virusat & Skrrajat.

Aty e gjeni Kodin e ketyre Virusave: I LOVE YOU, MELSISSA, MyDOOM etj..........

Keto Koda nuk jane te KOMPILUME dhe JU LUTEM QE TE MOS I KOMPILONI per arsyje se eshte gjere e rrezikshme.

Kjo Tem i kushton vetem, Personave qe iu intereson se si nje Programues mund ti perdor rruget e Hapura te nje Opertating System (OS) per te hyr brenda ne OS (Windows, Linux etj...) per te demtuar Kompjuterin e nje Pordoruesi(apo ate vet).Gruss


Amir