PDA

View Full Version : Zeqati..?


tech
10-08-05, 20:36
Kisha dashur qe dikuhs te me pergjigjet ne lidhje me zegjatin.
Pytja eshte kjo : nje malli, qe nje her i u eshte paguar zeqati, dhe ne vitin e ardhshem te njetit mall aduhet ti paguhet zeqati..?
pershembull : nese njeriu i ka pas ne vitin e kalum 1000 euro, dhe i eshte paguar vitin e kaluar zeqati, mirpo e njejta shum nuk eshte harxhuar edhe vitin e ardhshem, a duhet perseri ti paguhet zeqati...?
Ne ket pytje kisha dashur te me pergjigjen Albmuslim-Ku, 4peace, hasanmehmeti, Ebushejma.. sipas mundsive...
Paqja e Allahut qofte mbi te gjith ju...

individi20
11-08-05, 20:22
po ne pika te shkurta kisha pas mundesi mu pergjigj se duhet qete ipet zeqati se ajo mbasi qka keni pas para nje viti edhe tash qka ekeni dmth 1000 euro duhet qete ipet se ajo sasi nuk ka leviz per ate duhet qete ipet ma bani hallall a selamu alejkum kjo ishte pergjigje ime shkurtimisht