PDA

View Full Version : Java, C++ Libra Shqip


ami_05
12-08-05, 20:24
Java USHTRIME SHQIP
Liber i Ushtrimeve i Javes ne Gjuhen Shqipe, i cili eshte shkruar prej Asistentit te nje Profesori te Universitetit te Prishtines.I ka dy Pjese.

C++
Nje Liber per C++ dhe C i shkruar ne Gjuhen Shqipe nga Ing. Dipl. Salih Mripa.

Shiqoni ne http://www.amiteam.de ne Rubriken Downloads => C plus plus / C dhe Java per me ba downloaden e ketyre Librave.

Pershendetje

Amir

Elektroliti
19-08-05, 13:59
Faleminderit. DO tė provoj edhe unė tė ngatėrrohem me C++. :P