PDA

View Full Version : Koncerte??


albiOni19_nl
14-08-05, 12:31
tung .. Jam i ri ne ket forum dhe per ate ndoshta nuk jam ne vendin e mir me ket pytje .. a mund te me tregon najkush ne cilin vend edhe kur ka koncete ne holand ose gjermani .. ose ne cilen faqe te internetit mund ti shoh keto informata .?