PDA

View Full Version : Perse nuk ka nenforum per historine tone kombetare ?????????


laliloli
14-09-05, 18:31
Shume nenforume qe me pelqejne dhe jane te qelluar ,mungon ai per historine kombetare shqipetare ??
Perse dhe a mendoni se duhet te kete nje nen forum te tille

Ju falenderoj

Lali