PDA

View Full Version : THE SIMPSONS-FAMILJA SIMPSON SHIKON NE KINO FILMIN KOSOVAR


Krokodilli
20-09-05, 12:48
THE SIMPSONS-FAMILJA SIMPSON SHIKON NE KINO FILMIN KOSOVAR,

The Simpsons , nje film i vizatuar,, me i njohuri ne USA po ashtu ne bot, qe ka thy barrierat ne te gjitha shtetet e botes,, eshte i shikuar me se nga 300 shtete boterore....

Seria me e re qe me ka befasu ishte ajo kur
Hommer Simpson, Marge Simposon, Bart dhe Lisa shkojn ne Kino dhe shikojn filmin historik VJESHTE KOSOVARE, aty perdoret gjuha shqipe,, se si Kosovaret jan Populli me i vjeter i Ballkanit, (do te thot shqiptaret) Albanians... nje film historik qe tregon popullin shqiptar (albanians) si popull me tradit dhe histori te vjeter....

anna
22-09-05, 19:58
THE SIMPSONS-FAMILJA SIMPSON SHIKON NE KINO FILMIN KOSOVAR,

The Simpsons , nje film i vizatuar,, me i njohuri ne USA po ashtu ne bot, qe ka thy barrierat ne te gjitha shtetet e botes,, eshte i shikuar me se nga 300 shtete boterore....

Seria me e re qe me ka befasu ishte ajo kur
Hommer Simpson, Marge Simposon, Bart dhe Lisa shkojn ne Kino dhe shikojn filmin historik VJESHTE KOSOVARE, aty perdoret gjuha shqipe,, se si Kosovaret jan Populli me i vjeter i Ballkanit, (do te thot shqiptaret) Albanians... nje film historik qe tregon popullin shqiptar (albanians) si popull me tradit dhe histori te vjeter....

mmm edhe une i shikoj shume ....cool !!!! vetem se ende nuk e paskam pare kete seri :wink:

15-03-06, 16:14
wow...kisha pas qef me pa ket epizode ku e shikojne filmin Kosovare,se perndryshe edhe une e shikoj edhe m'pelqen shum The Simpsons...shum ndjenje e mire kur permenden shqiptaret ....respect !