PDA

View Full Version : MicroWeb Orari 2005


ami_05
24-09-05, 10:50
Orari Shkollor per Studenta dhe Nxensa me Emrin MicroWeb Orari 2005 eshte nje Program e shkurar ne Gjuhen Shqipe, e cila perdoret per ruajtjen e nje Orari.

Kete Program mund ta shkarkoni ketu: http://www.amiteam.de

MicroWeb Orari 2005 ju ofron Ruajtjen e te Dhenave te ndryshme ne Databaz si p.sh. sa i perket Leksioneve dhe Ushtrimeve: Lenda, Emri i Prof./Arrsim. dhe nje Foto te ketyre Personave, Shenime te ndryshme etj...

Funkcionet: Pamja e Orarit, shtypja e Orarit per nje Vit, Ruajtja e nje Orari per vite te ndryshme,Kerkimi i Lendeve dhe Emrave te Prof./Arsim., Nderrimi i Viteve te Orarit etj......


Gruss

Amir