PDA

View Full Version : LIBRAT SHQIPE DHE BOTIMET E TYRE TE HERSHME


doGzona
06-11-05, 02:50
Pershendetje te gjithe.

Sic e dijm ,letersia shqiptare eshte zhvilluar ne kushte te veshtira ne trojet tona shqiptare.
Mirepo , edhe perbaze kushteve , letersia jone eka qene e begateshme me shume novela , romane , poema dhe poezi, dhe libra te tjera me vlere.
Kisha pasur deshire te debatojme rrethe asaj se ne cilen shtypeshkronje jane bere botimet me te medha dhe me te para te librave shqiptare nder shekuj.