PDA

View Full Version : msn nick


andromeda_rock
30-11-05, 10:37
nese doni ta boni msn pa nick ather shkoni kshtu :alt0160

stubllani
30-11-05, 13:34
Kliko Ketu http://www.batkhela.com/msn/nick-names.shtml


Dhe formo (merr) nick per MSN. Shume cool a :wink:

iLuSiOni
30-11-05, 16:54
Pse more atje...

Shko te http://www.MSNshqip.com

:lol:

Barbaroza
01-12-05, 16:04
Shume bukur djema,flm! :P
Kjo m'u duk me e mira:

silence is golden... but SHOUTING IS FUN!!!