PDA

View Full Version : Foto nga Familja Mbreterore


FrEsKiA
13-01-06, 15:16
http://img265.imageshack.us/img265/5605/zogu19575yj.jpg
Mbreti qe shiti dekoratat/medaljet e veta

http://img265.imageshack.us/img265/5477/zogu19579ge.jpg
A.Zogu

http://img265.imageshack.us/img265/443/maxhidezvog6ci.jpg
Princesha shqiptare Maxhide qendron dhe saluton me Batalionin e Vajzave te saj. Secila nga princeshat e Shqiperise komandonte nje batalion te tille te quajtur "Organizate shendeti dhe kalitjeje"

http://img265.imageshack.us/img265/6251/attachment7js.jpg
Zogu ne tavolinen e punes. (Kartoline, 1930)

http://img265.imageshack.us/img265/9928/geraldina8nu.jpg

http://img265.imageshack.us/img265/9599/mbreti5ko.jpg
Mbreti Zog II

http://img265.imageshack.us/img265/9130/familjambreterore5xh.jpg
Familja mbreterore

http://img265.imageshack.us/img265/792/shqiponja9sa.jpg
Mbreti Zog

http://img265.imageshack.us/img265/6010/image0104be.jpg
Mbreti Zog me Mbretereshen

http://img265.imageshack.us/img265/993/motrat9yd.jpg
Mbreti Zog me motrat e tij

http://img265.imageshack.us/img265/6318/image005sized6ns.jpg
Martesa e mbretit Zog

http://img265.imageshack.us/img265/2807/image0022sized5mh.jpg
Mbreti Zog

http://img265.imageshack.us/img265/9216/image0049dr.jpg
Mbreti Zog me te shoqen e tij Geraldinen

http://img265.imageshack.us/img265/4803/image04sized3gp.jpg
Martesa e Mbretit Zog me Geraldine D'Appony

http://img265.imageshack.us/img265/3341/zoguciano8zp.jpg
Mbreti Zog me Kontin Ciano

http://img265.imageshack.us/img265/7885/image006sized8ep.jpg
Mbreti Zog me motrat e tij dhe princin Tati i Kosoves

FrEsKiA
13-01-06, 15:20
http://img265.imageshack.us/img265/6740/leka10017ne.jpg
Leka I

http://img265.imageshack.us/img265/2876/leka2sized3se.jpg
Leka me familjen mbreterore

http://img265.imageshack.us/img265/3466/lekaasized3pt.jpg
Leka I

http://img265.imageshack.us/img265/6464/image0160ed.jpg
Leka I

http://img265.imageshack.us/img265/6374/image012sized6ff.jpg
Leka II

http://img265.imageshack.us/img265/2150/familjasized5df.jpg
Familja aktuale mbreterore

http://img265.imageshack.us/img265/6388/lekaiisized6zc.gif
Leka II (i dyte), nipi i Ahmet Zogut dhe biri i Lekes

http://img265.imageshack.us/img265/3572/lekasized5tv.jpg
Leka I