PDA

View Full Version : Kerkoj muzike klasike (mp3)


K-man
10-02-06, 21:47
a mundet dikush me ma gjet kete kenge klasike per me e shkarku:

Rossini - The Barber of Seville

Faleminderit, dhe besoj qe lista ka me u rrit (barem prej meje, e prej jush s'di)

linda l
04-10-08, 10:44
gjeje vet more qy
a hallki po per me ti gjete a