PDA

View Full Version : Bibla e perkthyer ne Shqip ne 1872, nga Konstandin Kristoforidhi


King_Gentius
14-04-06, 06:04
http://i4.photobucket.com/albums/y105/King_Gentius/Pics/OldPics/DhjataEReKK1872.jpg


Gjith tekstin e Bibles ne gegerisht mund ta gjeni ketu:

http://www.albanianorthodox.com/tekste/biblike/kristoforidhi-geg-origjinal.html

hawk
07-02-10, 23:57
Interesante si Kristoforidhi ortodoks perktheu Biblen ne shqip duke e botuar ne Stamboll dhe katolikeve ju deshen akoma 120 vite tjera per ta perkthyer!