PDA

View Full Version : MicroWeb AlbaNews (Pergjigja Shqipe e Google-News)


ami_05
14-04-06, 23:41
Microwebi zhwilloj nje System te ri me emrin "AlbaNews", i cili ka nje Funkcion pothuajse sikur Google-News por vetem per Faqet e Internetit ne gjuhen Shqipe.

Aktualizimi i Informacioneve te ketij Systemi behet ne menyr automatike prej 20 adresave te ndryshme dhe pa ndihmen e Njeriut.

Ky System gjindet momentlisht ne nje faz testuese dhe ende nuk ka perfunduar.

Per Shiqime/Testime shiqoni ketu:


http://AlbaNews.amiteam.de apo http://news.amiteam.de


Gruss

Amir