PDA

View Full Version : Bibla - Shqiptarizmi


Zero Cool
18-04-06, 02:10
A eshte e vertete se ne Bibel ne nje vend thuhet: ... dhe ajo (feje) u perhap deri ne Iliri.
Nese po atehere, ky eshte i vetmi liber fetar qe permend para ardhesit tone dhe si i tille sadopak eshte me i vlefshem sesa librat tjere ku nuk permendet me asnje fjale populli nga i cili kemi prejardhjen.P.S. Mos me keqkuptoni fetare te te krishtere dhe islam por te dy fete rrjedhin nga populli i njejte(harap) se bashku me fene e jahudive (mos harroni se Abrahami alias Ibrahimi, ishte nje babe i te dy popujve), dhe si rrjedhoje te tri fete jane pjelle e nje populli, diqka qe mund te krahasohet me neve si: Kanuni i Lekė Dugagjinit apo Kanuni i Skenderbeut.