PDA

View Full Version : All-llahu njiher pėr nga menēuria!


musl|m
11-05-06, 09:47
Klikoni ketu ta shikoni projektin ne lidhje me kete teme projekti eshte krijuar duke u bazuar ne librat e Harun Jahes! (http://www.harunyahya.com/albanian/presentations/trupin_e_njeriut/index.html)

krijuesiii
14-05-06, 22:17
Klikoni ketu ta shikoni projektin ne lidhje me kete teme projekti eshte krijuar duke u bazuar ne librat e Harun Jahes! (http://www.harunyahya.com/albanian/presentations/trupin_e_njeriut/index.html)

i nderuar vella Musliman Allahu te shperblefte per ket matrial shume te cmuar qe keni ofrua ketu
keni nderin dhe respektin tim


Allahu shpagofte mundin tuaj

musl|m
14-05-06, 22:38
i nderuar vella Musliman Allahu te shperblefte per ket matrial shume te cmuar qe keni ofrua ketu
keni nderin dhe respektin tim


Allahu shpagofte mundin tuaj

Amin vella, All-llahu qofte i kenaqur edhe me ju per mirkuptimin dhe sjelljen e mire.