PDA

View Full Version : Zonja dhe zotėrinj - lidhni rripin e sigurimit


Dilaver
18-06-06, 18:23
Video klipi Zonja dhe zotėrinj Besa (http://www.landofeagles.com/Videos/Besa-zonja.dhe.zotri.wmv)

vendasi
19-06-06, 02:01
FLM per videoclipin e Beses zoteri.....
Kalofsh mire.Vendasi