PDA

View Full Version : Opera


Zero Cool
12-07-06, 10:12
Shfletuesi , sipas te gjitha gjasave , me i shpejte i internetit OPERA tani ka dale me verzionin 9. Ka te integruar, perveq shum tjarave edhe BitTorrent mbeshtjetjen. Lexo apo shkarkoketu:


http://www.opera.com/ (http://www.opera.com/) ose kėtu (http://www.opera.com/download/)

P.S. Programi eshte FreeWare qe do te thote shkarkimi pa pagese dhe perdorimi i tij i pakufizuar.