PDA

View Full Version : Windows Media Player 11


Zero Cool
12-11-06, 11:31
Verzionin me te ri i Windows Media Player mund te shkarkohet ketu:


http://download.microsoft.com/download/0/9/5/0953e553-3bb6-44b1-8973-106f1b7e5049/wmp11-windowsxp-x86-enu.exe

musl|m
12-11-06, 12:19
Po por per te instalu duhet te kesh Windowsin Origjinal,

E nese nuk e ke Windows Origjinal ateher shkarko kete program dhe orgjinalizone ate:

WGA Notification v1.5.708.0 AIO (http://rapidshare.com/files/1415430/valid_wg_AIO.rar)


Ose:

Windows Genuine Advantage Validation v1.5.716.0


Kujdes si ne Ádo keygen tjeter edhe ne kete mund te mshefet ndonje spyware prandaj ju keshilloj qe te mos i perdorni pa Anti Virus

drytty
10-05-07, 22:50
http://read4.blogspot.com/2007/05/for-dummies-hacking-wireless-networks.html


E nevojshe....