PDA

View Full Version : Testoni veten tuaj: Jung Typology Test


Studenti1
17-11-06, 11:25
Pershendetje anetare te nderuar.
Hapa kete teme duke pasur parasysh se ka anetare ketu qe besoj se do jene kurioze ta bejne nje test per personalitetin e tyre.
Jo se ky test do jete real i teri, apo teresisht i vertete, mirepo ndoshta nga rezultati i saj nje perqindje te vogel te personalitetit tone do e zbulojme.
Ky test pra: Jung Typology Test, eshte ne gjuhen angleze. Ata qe nuk njohin sa duhet anglishten, le te perdorin fjalor. Ka 72 pyetje. Pergjigjuni sa te mundeni perpikte. Do zgjase diku me pak se 30 minuta. Pastaj do fitoni me perqindje kater cilesite e juaja bazike, qe i posedoni, dhe njhere ne baze te tyre edhe kater inicialet e atyre shkronjave. Cilesite mund te jene, emocional, i hapur, i mbyllur, intuitiv, sensitiv. Ndersa nje lloj personaliteti me shkronja do mund te ishte, pra me shifra: INFP, apo ENTP, e shume te tjera.
Pasi te merrni rezultatin, shkoni ne www.google.com (http://www.google.com) dhe klikoni shifren tuaj ne Image, dhe do ju dalin disa foto dhe skema per llojin tuaj te personalitetit. Poashtu klikoni edhe shifren tuaj ne web dhe do ju dalin disa informacione per shifren tuaj, me cilen shifer jeni i afert dhe larget, dhe me cilin personalitet te famshem e keni njejre shifren tuaj te personalitetit.

Nese doni ta beni testin urdheroni ketu dhe bejni testin:
http://www.humanmetrics.com/cgi-win/JTypes2.asp (http://www.humanmetrics.com/cgi-win/JTypes2.asp)

Nese do ta beni jepni pershtypjet dhe komentet e juaja.
Studenti.

dardan100
17-11-06, 21:28
Eshte interesant ky test, por pak i gjate! Perqindja me e madhe imja ishte 67 ne cilesine karakteriale - i mbyllur. Ndersa perqindjet tjera ishin nen 20.

Amina
27-11-06, 02:45
Test interesant: dmth perafersisht qenkam si nena Terez hmmmmm, personalitet ISFJ???

Tomori
02-03-07, 14:53
Test interesant: dmth perafersisht qenkam si nena Terez hmmmmm, personalitet ISFJ???
hahahahahahahahhaaa,,, moj sevaplije je ti..!
Amin

Amina
14-03-07, 22:56
hahahahahahahahhaaa,,, moj sevaplije je ti..!
Amin

oh te kam ga ty breeeeeee hahahahahahhahaha