PDA

View Full Version : Senati Amerikan,pro hyrjes ne NATO per SHQIPERIN


pirro
19-11-06, 13:53
Senati Amerikan ka mirtauar rezoluten ne menyre unanime per pranimin e SHQIPERISE,KROCIS,MAQEDONISE dhe GJEORGJISE ne NATO me te drejta te barabarta sikur te gjithe antaret e tjere te kesaj oranizate,per kohen me forta ushtarakisht ne Bote.