PDA

View Full Version : Numrat Telefonik te Kek-ut!!


djsalih
18-12-06, 21:52
Numrat Telefonik te KEK-ut te cilet jane pergjegjes per reduktim te rrymes ne tere
territorin e Kosoves jane:038/551757
dhe
038/551100

Ju kisha lutur qe ne qofte se keni problem me rryme ti thirrni numrat te cekur me lart sepse jane pergjegjes per havarin e rrymes, dhe ti bezdisim edhe ne ata.

Pershjendetje

Guri i madh
04-02-07, 06:39
Numrat Telefonik te KEK-ut te cilet jane pergjegjes per reduktim te rrymes ne tere
territorin e Kosoves jane:038/551757
dhe
038/551100

Ju kisha lutur qe ne qofte se keni problem me rryme ti thirrni numrat te cekur me lart sepse jane pergjegjes per havarin e rrymes, dhe ti bezdisim edhe ne ata.

Pershjendetjeo daja salih kta numra telefoni i kam thirr naten e vitit te ri askush nuk esht pergjegj rrejn kta te kekut deri ne ora 23 nuk kena pas rrym rajoni ku une jetoj

http://i19.tinypic.com/2rqg7qe.jpg