PDA

View Full Version : Selma Bajrami


Kalt
29-12-06, 21:24
http://www.diskografija.com/umjetnik/selma-bajrami.htm

Per fat te keq nje talent me babe shqiptar qe kendon ne gjuhen serbe:

http://www.youtube.com/watch?v=IUA4wccUbfA

Kalt
29-12-06, 21:31
Selma Bajrami (born in Tuzla (http://en.wikipedia.org/wiki/Tuzla), Bosnia-Herzegovina (http://en.wikipedia.org/wiki/Bosnia-Herzegovina)) is a popular pop (http://en.wikipedia.org/wiki/Pop_music)/folk (http://en.wikipedia.org/wiki/Folk_music) singer. She hit even bigger fame with the release of her 2005 (http://en.wikipedia.org/wiki/2005) album (http://en.wikipedia.org/wiki/Album) "Kakvo Tijelo Selma Ima" (English (http://en.wikipedia.org/wiki/English_language): "What a Body Selma Has"). Her father Midhat is originally Albanian from Kosovo and from the well-known "Bajrami" family. He moved to Bosnia and Hercegovina in 1965 from the town of Đakovica/Gjakova in south western Kosovo, while her mother Jelena is a Bosnian Serb (http://en.wikipedia.org/wiki/Bosnian_Serb) from the town of Banja Luka (http://en.wikipedia.org/wiki/Banja_Luka).

doGzona
29-12-06, 22:18
A mos edhe Hajrie Gegaj mos edhe ajo eshte shqiptare dhe Nazif Gliva?!
Selma Bajrami as nene por as dhe baba nuk i ka shqiptare, por qe te dyte jane boshnjak, kjo eshte vetem nje propagande si shume te tjera!

Kalt
29-12-06, 22:35
A mos edhe Hajrie Gegaj mos edhe ajo eshte shqiptare dhe Nazif Gliva?!
Selma Bajrami as nene por as dhe baba nuk i ka shqiptare, por qe te dyte jane boshnjak, kjo eshte vetem nje propagande si shume te tjera!


Nuk ben t'i paragjykojme keta per faktin se kendojne ne nje gjuhe tjeter, sepse ne fund te fundit sido qe te jene ata jane shqiptare.
Ne mburremi me Ana Oxa sepse e ka prejardhjen shqiptare ose me sa e sa artiste dhe sportiste.
Pavaresisht zhvillimeve ne Ballkan, kurresesi nuk ben te kalohet ne mohim te origjines se ketyre njerezve.
Ata jane shqiptare dhe me gjak shqiptari.
Procesi i asimilimit gjate ekzistences se Jugosllavise ka bere punen e vet, njejte sikur ka vepruar ky proces ndaj shqiptareve ne Greqi, Itali, Turqi e shtete te tjera.

arton121
03-01-07, 22:01
A mos edhe Hajrie Gegaj mos edhe ajo eshte shqiptare dhe Nazif Gliva?!
Selma Bajrami as nene por as dhe baba nuk i ka shqiptare, por qe te dyte jane boshnjak, kjo eshte vetem nje propagande si shume te tjera!


kjo me mbiemen GEGA ska qare pa kan shqiptare se ky mbiemen eshte shqip a sa i perket kesaj selmes nuk e di a eshte shqipe a jo veq e di qe eshte shume kurve