PDA

View Full Version : Emra Shqiptar


Kavaleri
30-12-06, 20:03
Pershendetje
Esht knaqesi te shtohet familja pupilli shqiptar,qe te lind vajz apo djal, sluan rol..por mbi kete esht me rendesi shendeti,esht dhe knaqesi te ket edhe emrin Shqiptar,nje emer te bukur te shkurt elegant qe ka kuptim Shqiptari.
Shqipe apo Shqipon,Alban apo Albana,Arta apo Artan ,Edona,apo Edon,Yll,apo Yllza etj..
Emra te shkurt te bukur qe munden te thirren leht edhe nga te tjeret.
Mundesisht dikush nga ju te na ofroj Emra te bukur Shqiptar qe nuk kap me as nje fe,pos emer Shqip.
Ju faelminderit.
http://tinypic.com/4gfgyok.jpg


Per operatoret kerkoj falje po qe se existon nje tem e ngjashme,por sa kerkova un nuk hasa me nje ngjashmeri.
Kerkova nga Pyetsori nga dardania.de si edhe nga google.de shifet qe nuk u hasa me nje tem qe ka ngjashmeri ne dardania.de

Pyersori Dardania.de
http://dardania.de/vb/upload/faq.php?s=&do=search&q=emra&match=any&titlesonly=0

Google.de
http://www.google.ch/search?hl=de&q=dardania.de+emra&meta=