PDA

View Full Version : Ado Gegaj


Kalt
04-01-07, 18:46
Ado Gegaj

From Wikipedia, the free encyclopedia

Ado Gegaj (Variation: Ado Gegović) is a popular Bosnian (http://en.wikipedia.org/wiki/Bosnians)-Albanian (http://en.wikipedia.org/wiki/Albanian) singer. He is Muslim (http://en.wikipedia.org/wiki/Islam).

http://www.youtube.com/watch?v=z4mHFNl6_eI

Kalt
04-01-07, 18:54
Pjese e familjes Gegaj eshte dhe Izeti.

http://www.youtube.com/watch?v=4At0ZguLO10

Kalt
04-01-07, 18:58
Edhe Hajrija eshte pjesetare e familjes shqiptare Gegaj qe jeton ne Bosnje.

http://www.youtube.com/watch?v=7NXo1sVNfiE