PDA

View Full Version : Windows Vista desktop


Zero Cool
11-03-07, 15:51
Nese don qe te kesh desktop te Windows Vista, dhe ke te instaluar Windows XP ne PC tend, shko merre kete "tool" i cili ka keto mundesi:
- Analogue Vista Clock v1.07.Incl.Skin
- TopDesk v1.4.2 ( Windows XP Vista 3D flip effect Retail)
- Vista Sidebar 1.7.8
- Vista Start Menu v2.1.Pro

dhe PC i yt do te duket keshtu:


http://img.photobucket.com/albums/v155/zerocoolnl/amazona/1173396574_image014.jpgLinku per shkarkim:


http://rapidshare.com/files/19903906/VISTA.Tools.for.XP.rar