PDA

View Full Version : Kush eshte Amr Khaled dhe cfar eshte mesazhi i ti?


taralushi
12-03-07, 06:50
E lexova nje raport te shkurt ne gazeten e famshme "Die Zeit" mbi Imam Amr Khaled.
Kush eshte ky "Popstar" ne boten Islame qe e frymzone rinin me mesazhin e ti "moderne".

Albanian eX|PerT
12-03-07, 15:58
Kjo pyetja e juaj mund te transferohet tek pyetje dhe pergjigje, per mendimin tim i nderuar.

Amr Khalid, mua me pelqen, ka lexuar ca libra te tij ne gjuhen shqipe,... thone se ka oratori te hatshme ne ligjeratat e tij qe mban ne gjuhen arabe, e qe kohet e fundit po perkthehen edhe ne gjuhet e huaja, angleze e te tjere...!!!

...le te flet ndokush qe e njeh akoma me mire...!!!

..albanian...!!!