PDA

View Full Version : Ndihm


uck_aksh
18-03-07, 22:34
kush mundet mem tregu si mundem ta qes nje videospot ne forum video ka kapacitet 237 MB

Zero Cool
19-03-07, 10:06
kush mundet mem tregu si mundem ta qes nje videospot ne forum video ka kapacitet 237 MB
Ku gjendet video spoti ? Ne PC tende apo ne ndonje web faqe ?

uck_aksh
20-03-07, 00:15
Ku gjendet video spoti ? Ne PC tende apo ne ndonje web faqe ?
Zero Cool jo video spoti ka qen ne PC time se un e kam pergadit po e gjeta nje program dhe tash esht ne forumin dardania te pershendetjet dhe urimet
Nje pershendetje speciale esht e hapur tema
kurse ty ta di per nder qe spaku ke hyr tme ndimon nese don ta vlersosh videospoti ateher shko te pershendetjet dhe urimet