PDA

View Full Version : video clipi per www.dardania.de


uck_aksh
19-03-07, 23:55
esht nje videoclip qe e kam pergadit kerkoj falje qe nuk jan perfshir te gjith antaret
http://www.motionbox.com/images/more.gif http://www.motionbox.com/video/player/a09bdabf111d28/ (javascript:ol('http://www.motionbox.com/video/player/a09bdabf111d28/');)

uck_aksh
19-03-07, 23:57
[quote=uck_aksh]esht nje videoclip qe e kam pergadit kerkoj falje qe nuk jan perfshir te gjith antar
kliko ketu
<embed src="http://www.motionbox.com/external/player/id%3Da09bdabf111d28" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.adobe.com/go/getflashplayer" width="425" height="460"></embed>

uck_aksh
20-03-07, 00:02
kam ber nje videoclip per www.dardania.de (http://www.dardania.de/) dhe antaret e forumit kerkoj falje per qe nuk jan perfshir te gjith antaret vetem kam desht ta bej si prov si do te pritet nga antaret e tjer
http://www.motionbox.com/video/list_...ideos/uck_aksh (http://www.motionbox.com/video/list_user_videos/uck_aksh)