PDA

View Full Version : Super market


niemand
25-03-07, 03:24
Vjedhje ne nje supermarket ne qytetin e Struges! Videoincizimi eshte marre nga kamerat e sigurimit te lokalit ne fjale!
http://www.youtube.com/watch?v=EWaIJPMnt_k

Vjedhje ne nje supermarket ne qytetin e Struges! Videoincizimi eshte marre nga kamerat e sigurimit te lokalit ne fjale!
http://www.youtube.com/watch?v=EWaIJPMnt_k

marr nga forumishqiptar

instruktori
25-03-07, 12:03
Fotografit trgoj qarte se sa te ndershem jami dhe se sa te kulturuar jemi.Kure nena e femive vjedh si do ti behet femija......................

selvija
25-03-07, 13:56
Nimenand,qe sa vite punoj nje SITI-MARKET-XX por kurr nuk ka ndodh dikush prej shqiptarev te bej nje gje te till, te vjedhe..sipas mendimit tim ne jemi me te paster se te gjithe te tjerte.

niemand
21-08-07, 17:54
Nimenand,qe sa vite punoj nje SITI-MARKET-XX por kurr nuk ka ndodh dikush prej shqiptarev te bej nje gje te till, te vjedhe..sipas mendimit tim ne jemi me te paster se te gjithe te tjerte.

Po ndodh qe mos te kete shqiptar aty afer :P se sa per te paster ne cilin do vend shko e thuj jam Albaner te tregojn qjefin ty :P edhe gjith ruhen nga ti mos po ju vjedh kuletat a natelat :P

Tomori
21-08-07, 18:04
Nimenand,qe sa vite punoj nje SITI-MARKET-XX por kurr nuk ka ndodh dikush prej shqiptarev te bej nje gje te till, te vjedhe..sipas mendimit tim ne jemi me te paster se te gjithe te tjerte.


selvje a nuk e dike se shqiptaret nuk vjedhin çamcakiza..?!!